2016-07-29 11:12:13
Φωτογραφία για ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΧΑΡΙΑΝΤΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Ο Ρίο Χαριάντο θα τρέξει κανονικά στο Γκραν Πρι της Γερμανίας, τη στιγμή που παραμένει αμφίβολο αν θα συνεχίσει και στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Κανονικά, όπως αναμενόταν, θα λάβει μέρος στο Γκραν Πρι της Γερμανίας ο Ρίο Χαριάντο. Το μέλλον του Ινδονήσιου παραμένει αμφίβολο, καθώς δεν είναι σίγουρο αν θα τρέξει με τη Manor και στο δεύτερο μισό της σεζόν. Άλλωστε, γι' αυτό υπάρχουν οι φήμες ότι τη θέση του θα πάρει ο Στόφελ Φαντόρν, αν και η McLaren τις διαψεύδει.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Χαριάντο θα είναι παρών και στο Χοκενχάιμ και πως έχει μπροστά του σχεδόν ένα μήνα για να βρει χορηγούς, που θα τον διατηρήσουν στη Formula1. «Ήταν λίγο άβολο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Χοκενχάιμ και όλα είναι εντάξει τώρα. Είμαι πολύ αισιόδοξος επειδή το συμβόλαιο πάντα είναι μονοετές.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος έχουμε τρεις εβδομάδες και τότε θα υπάρχει χρόνος για περισσότερους σπόνσορες να έρθουν και υπάρχουν επίσης αγώνες πιο κοντά στην πατρίδα μου. Η εταιρεία διαχείρισής μου δουλεύει πολύ καλά, πιστεύω πολύ σ' αυτούς, θα φέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν και επίσης η ομάδα και οι οπαδοί με στηρίζουν πολύ. Κάνουν το καλύτερο για να με διατηρήσουν στη Formula1», δήλωσε ο πιλότος της Manor.

ΠΗΓΗ : gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ