2016-07-30 14:10:09
Φωτογραφία για Misty Copeland: Από άστεγη... πρίμα μπαλαρίνα και επιχειρηματίας
Στην πρίμα μπαλαρίνα Misty Copeland πάντα άρεσε ο χορός, όμως τίποτα δεν της χαρίστηκε και ποτέ δεν φαντάστηκε όσον ήταν παιδί πως μια μέρα θα γινόταν πρότυπο.

Μεγάλωσε σε μια φτωχική γειτονιά του Λος Άτζελες μαζί με τα άλλα πέντε της αδέρφια. Η οικογένειά της τα έβγαζε δύσκολα πέρα οικονομικά και όλοι μαζί ζούσαν σε ένα μονόκλινο δωμάτιο ενός μοτέλ. Για εκείνη ο χορός έγινε μια ανάπαυλα από τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε γεμάτο στερήσεις.

«Τσιμπάω όλη την ώρα τον εαυτό μου για να δω αν ζω σε ένα όνειρο» είχε δηλώσει η ίδια το 2015 όταν έγινε η πρώτη Αφρικανοαμερικάνα χορεύτρια με το διάσημο American Ballet Theater.

Το να γίνει όμως μια διάσημη πρίμα μπαλαρίνα ήταν μόνο η αρχή για την Misty Copeland. Η επιτυχία της συνεχίστηκε με την έκδοση βιβλίου που έγινε best -seller, με χορηγίες αλλά και με τη δικιά της γραμμή ρούχων για χορευτές που ετομάζεται να λανσάρει στην αγορά.


«Η σκληρή δουλειά με κρατά προσγειωμένη», επισημαίνει η ίδια.

Η Copeland έχει εμφανιστεί στο Broadway, σε τηλεοπτικές εκπομπές, σε reality shows, έχει γράψει μάλιστα και την αυτοβιογραφία της που έχει γίνει best-seller, έχει χορηγούς όπως την T-Mobile, την Seiko, την Under Armour, την Coach και άλλες εταιρείεις.

«Οι χορευτές είναι αθλητές, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο για εμάς, διότι θα πρέπει να προσθέσουμε ένα καλλιτεχνικό επίπεδο σε όλο αυτό και να το κάνουμε να βγει αβίαστα» αναφέρει η Misty Copeland.

Το επόμενο εγχείρημά της είναι να λανσάρει ρούχα για χορευτές για όλα τα σχήματα και όλα τα μεγέθη. Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της τον Αύγουστο και θα φέρει το όνομα «Egal». Το όνομα αυτό που δόθηκε στη σειρά ρούχων πηγάζει από το δικό της αγώνα που κατέβαλε όταν ήταν μικρή προκειμένου να βρει τα κορμάκια που ήθελε για το μπαλέτο όταν ήταν ακόμα έφηβη.

Για την Copeland, η σκληρή δουλειά, η πειθαρχία και η θυσία είναι τα εφόδια που απέκτησε ως χορεύτρια και παράλληλα οι πυλώνες της επιτυχίας της.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν μπορώ να βλέπω τον ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Δεν μπορώ να βλέπω τον ΠΑΟΚ"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ