2016-08-03 11:43:03
Φωτογραφία για ΕΡΙΞΕ... 15η ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.! (ΡΗΟΤΟ)
Την πλάτη της Κροατίας από την 15η θέση βλέπει η Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA, μετά και το «διπλό» της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Τιφλίδα.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήρε το εισιτήριο για τα play offs του Champions League, σφραγίζοντας την πρόκριση με το 1-0 στην έδρα της Ντιναμό Τιφλίδας.

Πλέον με αυτή τη νίκη η Κροατία, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sdna.gr", ανέβηκε στην 14η θέση με 22.875 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της UEFΑ, προσπερνώντας την Ελλάδα η οποία έπεσε στην 15η θέση με 22.800 βαθμούς.

Το πρόβλημα για την Ελλάδα θα είναι αν πέσει στην 16η θέση, όπου εκεί βρίσκονται οι Ρουμάνοι με 21.350 πόντους, καθώς τότε θα χαθεί το 2ο εισιτήριο για το Champions League και αντί για πέντε ομάδες θα έχουμε τέσσερις εκπροσώπους στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Έτσι, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΣ θα πρέπει να φέρουν βαθμούς στην Ελλάδα για να μην μπει σε περιπέτειες, τη στιγμή που οι Κροάτες συνεχίζουν με τέσσερις ομάδες, όπως και οι Ρουμάνοι οι οποίοι όμως έχουν «χάσει» ήδη έναν εκπρόσωπο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ