2016-08-03 15:51:09
Φωτογραφία για Τα λάθη που μπορείς να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού
Το πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη μιας σχέσης Ναι, μεν έχεις μια πρώτη εντύπωση για εσένα αλλά στο πρώτο ραντεβού θα είστε οι δυο σας και έτσι θα πρέπει να τον εντυπωσιάσεις όσο μπορείς. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να αποφύγεις:

-Μην αργήσεις: Δεν χρειάζεται να ετοιμάζεσαι με τις ώρες αλλά ούτε και να τον "στήσεις" μία ώρα να σε περιμένει. Να είσαι 2 λεπτά αργότερα οκ, δεν χάθηκε ο κόσμος.

-Μην πας λες και πας να βγεις σε πίστα: Φυσικά και άλλο ντύσιμο θα έχεις για μια βόλτα στη θάλασσα το απόγευμα, άλλη για καφέ και άλλη για ένα ποτό το βράδυ αλλά μην υπερβάλλεις. Μην ντυθείς λες και θα βγεις στην πίστα, όχι σουπερ-μίνι, όχι έντονο μακιγιάζ και αν είναι δυνατόν όχι γκλίττερ και ψεύτικες βλεφαρίδες

-Μην μιλάς πολύ: Ο σκοπός είναι να γνωριστείτε μεταξύ σας και όχι να μιλάς μόνο εσύ και ειδικά για το παρελθόν σου. Μην ανοίξεις κουβέντα τύπου "Ο πρώην μου δεν με είχε φέρει σε τόσο ωραίο μαγαζί" κλπ. Δεν χρειάζεται να ξέρει. -Άκου τον και λίγο: Ο σκοπός σου είναι να γνωρίσεις τον άνθρωπο που έχεις μπροστά σου, να δεις τις απόψεις του και να καταλάβεις αν θα μπορούσατε να ξαναβγείτε.

-Μόνο "Καληνύχτα" μετά: Στο τέλος του ραντεβού και εκεί που έχεις ψιλοκαταλάβει αν τον θέλεις ή όχι, μην... "ενδώσεις". Αλίμονο, όχι από το πρώτο ραντεβού. Θέλεις να σε έχει για σχέση ή... ξεπέτα;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ