2016-08-04 02:34:11
Φωτογραφία για Υπόθεση εκβιασμού στην Κρήτη: Έβαλε να τον απειλήσουν για να πάρει πίσω τα δανεικά
Καταστηματάρχης κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία δηλώνοντας πως έχει πέσει θύμα εκβίασης

Μια σοβαρή υπόθεση εκβιασμού διερευνά το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου που συνέλαβε έναν άνδρα και αναζητά μια γυναίκα που φέρεται ως ο ηθικός αυτουργός της υπόθεσης.

Ένας καταστηματάρχης της περιοχής κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία δηλώνοντας πως έχει πέσει θύμα εκβίασης. Ο εν λόγω καταστηματάρχης διατηρούσε στενές σχέσεις με τη γυναίκα αυτή και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να είχε δανειστεί ένα χρηματικό ποσό από εκείνη. Η γυναίκα του ζήτησε τα χρήματα που της χρωστούσε επανειλημμένως ωστόσο ο καταστηματάρχης δεν της τα επέστρεψε.

Έτσι και εκείνη φαίνεται πως αποφάσισε να λάβει ... πιο δραστικά μέτρα. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές φαίνεται πως προσέλαβε κάποιον να ... εκφοβίσει τον καταστηματάρχη. Πράγματι ο άνδρας απείλησε τον καταστηματάρχη ζητώντας του να επιστρέψει τα χρήματα.

Από την πλευρά του ο καταστηματάρχης απευθύνθηκε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό. Κατευθυνόμενος από τους αστυνομικούς ειδοποίησε τον άνδρα να έρθει να παραλάβει ένα ποσό από τα χρωστούμενα με τον τελευταίο να συλλαμβάνεται επ' αυτοφώρω
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο πολυμήχανος… Πολάκης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο πολυμήχανος… Πολάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ