2016-08-04 02:25:51
Φωτογραφία για Ο πολυμήχανος… Πολάκης
Posted By:  Virus, 

Στα όρια της γραφικότητας βαδίζει ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, ο οποίος προκειμένου να αποδείξει ότι το νέο Νοσοκομείο Σαντορίνης λειτουργεί κανονικά, είπε να πεταχτεί ως εκεί και να βάλει ένα χεράκι στο χειρουργείο.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που ο ίδιος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ο πολυμήχανος κος Πολάκης έβγαλε το κοστούμι και ξαναφόρεσε τη χειρουργική ρόμπα καθώς συμμετείχε σε επέμβαση αιμορροϊδεκτομής κατά LONGO με γενική αναισθησία, σε 24χρονο ασθενή.

Ο αναπλ. Υπουργός αφιέρωσε μάλιστα τη συγκεκριμένη ανάρτηση σε όλους τους τέως υπουργούς Υγείας από το 2010 και μετά, στους οποίους επιρρίπτει ευθύνες για τον παροπλισμό του νοσοκομείου. Ταυτόχρονα, κατά την προσφιλή του τακτική, ο Π. Πολάκης δεν παραλείπει να επιτεθεί στους δημοσιογράφους που ανέδειξαν τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το νοσηλευτικό ίδρυμα και τις οποίες ουδέποτε άλλωστε διέψευσε δημόσια η Αριστοτέλους.


Ο κος Πολάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το σημερινό χειρουργείο το αφιερώνω: 

σε όλους τους προηγούμενους υπουργούς Υγείας που από το 2010 δεν άφηναν να ανοίξει το έτοιμο νοσοκομείο (Λοβέρδο, Γεωργιάδη, Βορίδη) και

σε όλα τα πληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ της διαπλοκής που μετά τα εγκαίνια του Νοσοκομείου από τον Αλέξη Τσίπρα έγραψαν και είπαν τόσες ψευτιές και βρωμιές για τη λειτουργία του, προσπαθώντας να το υπονομεύσουν ευνοώντας και τοπικά ιδιωτικά συμφέροντα.

Οι απαντήσεις μας στο βρώμικο πόλεμο είναι και θα είναι καθαρές πράξεις» καταλήγει.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ