2016-08-04 12:19:04
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ: Η ΕΛ.ΑΣ. ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
«Η Αστυνομία δεν αποδίδει δικαιοσύνη, εκτελεί τις εντολές της Δικαιοσύνης» απάντησε την Πέμπτη μετά και τις δηλώσεις Πολάκη ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Δεν υπήρξε υπερβάλλων ζήλος των αστυνομικών που προχώρησαν σε συλλήψεις της διοίκησης του Νοσοκομείου Τρικάλων για παραβίαση δικαστικής απόφασης, εκτελέστηκαν οι εντολές της Δικαιοσύνης» ανέφερε, στον ΣΚΑΙ, ο Νίκος Τόσκας, σημειώνοντας ότι πολιτική επιδίωξη και αγωνία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας είναι η μείωση του κόστους της υγείας και η αντιμετώπιση μιας σαθρής κατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά τη σύλληψη του διευθυντή του Νοσοκομείου Τρικάλων για τη σύναψη ατομικών συμβάσεων με καθαρίστριες, ο κ. Πολάκης είχε υποστηρίξει ότι στην προκειμένη περίπτωση η Αστυνομία «έδρασε σαν το μακρύ χέρι του εργολάβου καθαριότητας» και είχε μιλήσει για «βαθύ πρόβλημα που υπάρχει σε τμήμα της Δικαιοσύνης και των Σωμάτων Ασφαλείας και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα από την κυβέρνηση».

Για «απαράδεκτη παρέμβαση Πολάκη σε υποθέσεις που αφορούν πολίτες και τον φυσικό δικαστή τους» έκαναν λόγο σε ανακοίνωσή τους πέντε δικαστικές ενώσεις, ενώ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) εξέφρασε την έντονη αγανάκτησή της για το «ξέσπασμα» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ