2016-08-04 23:28:25
Φωτογραφία για POVIE: Φόρεσε το SMARTPHONE σου στον λαιμό σου [video]
Θέλουμε να τονίσουμε ότι το smartphone κολιέ φαίνεται και σε εμάς τους Nerd, κάπως κακή ιδέα! Βέβαια το ίδιο πιστεύαμε οι περισσότεροι για τα selfie sticks, αλλά η ιστορία έδειξε ότι αποτελέσαν τεράστια εμπορική επιτυχία. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί με το παραπάνω κολιέ smartphone που είδαμε στο βίντεο και να το βλέπουμε παντού γύρω μας το επόμενο καλοκαίρι.

Το προϊόν ονομάζεται Povie και ουσιαστικά πρόκειται για ένα περίεργο κολάρο που επιτρέπει στον χρήστη του να στερεώσει το smartphone του, χάρη στον πολύ δυνατό μαγνήτη που διαθέτει. Ο σκοπός του είναι να μας διευκολύνει στο να τραβήξουμε βίντεο η να πραγματοποιήσουμε live stream, χωρίς χέρια, αλλά και με την δική μας οπτική γωνία ( POV, if you know what i mean).

Η εταιρία που τα κατασκευάζει λέγεται Edelkrone και δημιούργησε το παρακάτω βίντεο που πραγματικά προσπαθεί να μας εμπνεύσει για την χρήση του Povie. Θέλει δηλαδή να μας δημιουργήσει μία ανάγκη που έως τώρα δεν έχουμε.

Πραγματικά, βλέποντας το παραπάνω βίντεο εδώ στα γραφεία του thenerd.gr, δεν ντρέπομαι να πω ότι μας άρεσε τελικά το όλο concept. Σύμφωνα με το βίντεο δεν θα δείχνουμε γελοίοι με το smartphone μας κρεμασμένο σαν κολιέ στον λαιμό μας.

Μία από τις πιο ιδανικές χρήσεις θα συμφωνήσουμε ότι αποτελεί στο live streaming περιεχόμενο, διότι επιτρέπει στους δημιουργούς να είναι με ελεύθερα τα χέρια. Το Pive είναι άμεσα διαθέσιμο από εδώ, και μπορεί να γίνει δικό σας με μόνο 45 ευρώ.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 12 ΟΜΑΔΕΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 12 ΟΜΑΔΕΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ