2016-08-05 17:37:28
Φωτογραφία για Περιπολία με... γερανό από αστυνομικούς της τροχαίας Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη
Περιπολία με ...υπηρεσιακό γερανό πραγματοποιούν οι άνδρες της τροχαίας στην Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης λόγω των δραματικών ελλείψεων σε ανταλλακτικά, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα όλα τα οχήματα της υπηρεσίας τους να βρίσκονται ακινητοποιημένα.

Οι ελλείψεις μόνο τραγικές μπορούν να χαρακτηριστούν όχι μόνο στην τροχαία Χαλκηδόνας, αλλά και στην  τροχαία της Θέρμης, εκεί όπου οι αστυνομικοί που ελέγχουν την κίνηση απο την Θεσσαλονίκη στην Χαλκιδική, καλούνται να πραγματοποιούν ελέγχους στο δρόμο με ένα μόνο περιπολικό 12ετίας το οποίο έχει πραγματοποιήσει 500.000 χιλιόμετρα!

Στο Β τμήμα τροχαία δε, οι αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους με συμβατικό αυτοκίνητο της ασφάλειας, καθώς όπως καταγγέλουν συνδικαλιστές αστυνομικοί στο NewPost, όλα τα περιπολικά με τα χρώματα της ΕΛ.ΑΣ, είναι ακινητοποιημένα λόγω βλαβών.

Ενδεικτικό γεγονός της ανάγκης το υπουργείο προστασίας του Πολίτη να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη,  είναι πως για 3 περιοχές, συγκεκριμένα την Άνω Πόλη, την Τούμπα και την Πυλαία, υπάρχει μόλις ένα διαθέσιμο περιπολικό που σπεύδει αν κληθεί σε συμβάν, τα υπόλοιπα είτε είναι ακινητοποιημένα, είτε βρίσκονται προς φύλαξη κτιρίων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ