2016-08-06 22:39:06
Φωτογραφία για “Χτύπησε” στην ίδια περιοχή και με την ίδια μέθοδο-Δεν έχουν τέλος οι απάτες σε βάρος ηλικιωμένων
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά εξαπάτησης ηλικιωμένων κυρίως σε χωριά της ενδοχώρας από τους επιτήδειους, οι οποίοι πολύ καλά οργανωμένοι και ενημερωμένοι, αρπάζουν από ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, μικρά η μεγάλα χρηματικά ποσά.

Έτσι έγινε για άλλη μια φορά, σε χωριό της ενδοχώρας, όπου απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη, αποσπώντας της χρήματα.

Ένας νεαρός άνδρας, χτύπησε την πόρτα μίας ηλικιωμένης και λέγοντας της ότι τον είχε στείλει ο ιερέας του χωριού, της ζήτησε να του δώσει το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Εκείνη που δεν είχε τόσα χρήματα στο σπίτι, του είπε να περιμένει για να του τα δώσουν τα παιδιά της, που μένουν στο ίδιο σπίτι.

Τότε ο νεαρός άνδρας… έγινε καπνός, καθώς κατάλαβε ότι υπήρχε κι άλλο άτομο στο σπίτι.

Ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί στο ίδιο χωριό πριν από περίπου δύο εβδομάδες, με το θύμα του νεαρού δράστη να πέφτει στην παγίδα και να του δίνει τα χρήματα, που της ζήτησε.

Οι απατεώνες είναι κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας, γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις για την περιοχή, στην οποία “χτυπούν” και παρουσιάζοντας διάφορες δικαιολογίες που έχουν να κάνουν με εράνους και φιλανθρωπικές πράξεις, πείθουν ηλικιωμένα άτομα, ανήμπορα, να τους δώσουν τις οικονομίες τους.

Η ΕΛ.ΑΣ. εφιστά την προσοχή των πολιτών, να είναι καχύποπτοι στον οποιονδήποτε τους ζητάει χρήματα και οτιδήποτε τους κινεί υποψίες να το καταγγέλλουν.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στα δικαστήρια Mercedes και McLaren
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στα δικαστήρια Mercedes και McLaren
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ