2016-08-07 03:08:06
Φωτογραφία για Λουκέτο τον στην 61 ΜΕ στα Φάρσαλα;
Ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα αποδυνάμωσης και περιθωριοποίησης της επαρχίας Φαρσάλων φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε σε δήλωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Φαρσάλων κ. Χρήστος Καπετάνος, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει λάβει απόφαση να βάλει λουκέτο στην 61 Μονάδα Επιστράτευσης που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη.

Συνυπολογίζοντας τόσους δημόσιους φορείς που έχουν φύγει από τα Φάρσαλα στο πλαίσιο της «συγχώνευσης» με τη Λάρισα, εάν η πληροφορία αυτή επιβεβαιωθεί, τότε η τοπική οικονομία θα δεχθεί καίριο χτύπημα.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο κ. Καπετάνος: «Σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση, η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου κλείνει τον Οκτώβριο την 61 ΜΕ, το στρατόπεδο Μαρκόπουλου στα Φάρσαλα.

Σαράντα περίπου εθνοφύλακες στην πλειοψηφία τους Φαρσαλινοί, θα μείνουν χωρίς εισόδημα. Αν τελικά αυτή η απόφαση ισχύσει και δεν ανακληθεί, θα βρει όλη τη Φαρσαλινή κοινωνία απέναντι».

Αποτελεί βέβαια άξιον απορίας το γιατί δε συζητήθηκε το θέμα – τουλάχιστον όπως ενημερωθήκαμε από τα σχετικά δελτία τύπου του δήμου Φαρσάλων και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργό – στην πρόσφατη συνάντηση του κ. Καραχάλιου με τον κ. Τέρενς Κουίκ.

Ας ελπίσουμε πως μπροστά στον κοινό κίνδυνο περαιτέρω αποδυνάμωσης της επαρχίας, να παραμεριστούν τα όποια μικροκομματικά συμφέροντα και να δημιουργηθεί ένα ενιαίο και αρραγές μέτωπο που θα αντιπαλέψει αυτή την απόφαση με στόχο την ανατροπή της.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ