2016-08-07 04:28:06
Φωτογραφία για Θύελλα αντιδράσεων: Το τραγούδι του TUS για μαστροπεία και εμπόριο λευκής σαρκός που έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο
Ένα από τα χαρακτηριστικά τόσο του ίδιου όσο και των τραγουδιών του είναι το ακραίο χιούμορ, αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια. Ο TUS στο καινούριο του τραγούδι εξυμνεί την μαστροπεία και το εμπόριο λευκής σαρκός. Συγκεκριμένα αναφέρεται σε γυναίκες από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία με το χειρότερο τρόπο.

Χαρακτηριστικά ερμηνεύει : «Βουλγάρες, κάνω εισαγωγή τις Βουλγάρες, Για να γ@@άς εσύ τις μουν@ρες, Όλες τους με λένε Boss, Ρουμάνες, κάνω εισαγωγή τις Ρουμάνες, Για να γ@@άς εσύ τις μουν@ρες, Εμπόριο λευκής σαρκός», στίχοι οι οποίοι προκάλεσαν σάλο στο διαδικτυακό και όχι μόνο κοινό. Τόσο στο twitter όσο και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ξεσπάσει πόλεμος με αφορμή το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ο TUS θέλοντας να οπτικοποιήσει το καινούριο του τραγούδι, γύρισε ένα άκρως σκληρό video clip.

Ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δε νοείται να αντιμετωπίζεται με χιούμορ όταν μάλιστα υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι γυναίκες αλλά και νεαρά αγόρια που χάνουν τη ζωή τους στο βωμό του trafficking.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ