2016-08-11 08:56:41
Φωτογραφία για Ρωσίδα τραγουδίστρια με Super Puma στο νοσοκομείο Καλαμάτας
Με μια εντυπωσιακή επιχείρηση ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας προσέγγισε το βράδυ της Δευτέρας το κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 2», σημαίας Μάλτας.

Το πλοίο έπλεε 45 ναυτικά μίλια νότια της Καλαμάτας και αποστολή του πληρώματος ήταν να μεταφέρει μια Ρωσίδα, μέλος του πληρώματος, στο νοσοκομείο. Η 30χρονη τραγουδίστρια του κρουαζιερόπλοιου είχε ένα ατύχημα όταν ανέβηκε στην πίστα για να τραγουδήσει· γλίστρησε και έπεσε και ο καπετάνιος του «Mein Schiff 2» ειδοποίησε το θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας για την μεταφορά της στο νοσοκομείο. Ετσι κλήθηκε η Πολεμική Αεροπορία και το πλήρωμα του Super Puma ανέλαβε δράση. Οπως κατέγραψε βίντεο από το ελικόπτερο, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα, αρχικά δύο μέλη του πληρώματός του αποβιβάζονται στο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου. Στη συνέχεια τοποθετούν την τραυματισμένη γυναίκα στο φορείο και με επιδέξιους χειρισμούς την ανεβάζουν στο ελικόπτερο
. Λίγη ώρα αργότερα το Super Puma προσγειώθηκε στο πολεμικό αεροδρόμιο της Καλαμάτας, από όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 30χρονη γυναίκα και με τη συνοδεία περιπολικού του Λιμεναρχείου Καλαμάτας μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το πέσιμο δεν της προκάλεσε παρά ένα στραμπούληγμα στο χέρι, ωστόσο, παρέμεινε για νοσηλεία στη Χειρουργική Κλινική. Το κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 2» είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Μάλτα με 1.912 επιβάτες, με τελικό προορισμό τη Μύκονο. 

ΠΗΓΗ: https://www.eleftheriaonline.gr/local/koinonia/item/102068-rosida-tragoudistria-me-super-puma-sto-nosokomeio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ