2016-08-11 12:44:57
Φωτογραφία για Απλά... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο τύπος! Θα πάρει σύνταξη, επιβίωσε από αεροπορικό ατύχημα και κέρδισε και το λαχείο!
Ένας Ινδός εργαζόμενος μετανάστης που ήταν έτοιμος να συνταξιοδοτηθεί και πριν λίγες μέρες γλίτωσε χωρίς γρατσουνιά από ένα αεροπορικό ατύχημα, κέρδισε τώρα περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια στο λαχείο, σύμφωνα με μέσα του Ντομπάι.

Ο Μοχάμεντ Βασίρ Αμπντούλ Καντάρ, 62 ετών, είναι ένας από τα 300 άτομα που εκκένωσαν το αεροπλάνο της Emirates στις 3 Αυγούστου, το οποίο λίγο μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι τυλίχτηκε στις φλόγες και σημειώθηκε και έκρηξη σε ένα σημείο του αεροσκάφους.

Και μετά από την τύχη που είχε μέσα στην ατυχία του να βγει σώος και αβλαβής, η καλή τύχη του ξαναχτύπησε την πόρτα και κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια στο λαχείο, σύμφωνα με την εφημερίδα Khaleej Times.

O Αμπντούλ Καντάρ, ο οποίος δουλεύει στο Ντουμπάι για 37 χρόνια ενώ η γυναίκα και τα παιδιά του παραμένουν στην Ινδία, θα έπρεπε κανονικά να βγει στην σύνταξη στα τέλη του 2016, αλλά η εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων στην οποία δουλεύει είχε πρόσφατα επιμηκύνει το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο.


«Κάνω μια απλή ζωή και σε λίγο βγαίνω στην σύνταξη. Ο Θεός μου χάρισε μια καινούρια ζωή όταν επιβίωσα από το αεροπορικό ατύχημα και τώρα αυτά τα λεφτά είναι μια ευλογία για να μπορέσω να συνεχίσω να κάνω καλές πράξεις» δήλωσε o κ. Καντάρ στην εφημερίδα Gulf News.

«Με τα χρήματα θα βοηθήσω τα παιδιά που χρειάζονται ιατρική φροντίδα στην Κεράλα [από το μέρος της Ινδίας από όπου κατάγεται]. Έχω υπάρξει φτωχός και ξέρω πόσο μπορεί να υποφέρει κάποιος», δήλωσε.

Ο κ. Καντάρ δήλωσε ότι είχε το συνήθειο να αγοράζει ένα λαχείο στο αεροδρόμιο κάθε φορά που ταξίδευε στην Ινδία για να περάσει τις διακοπές με την οικογένειά του, συνήθεια την οποία κράτησε και στις 6 Ιουλίου, όταν ταξίδεψε για να περάσει με την οικογένειά του το τέλος της γιορτής του Ραμαζανιού.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ