2016-08-11 20:39:10
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΓΙΑ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΩΛΗΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΠΕΝΤΟ!
Στον Ολυμπιακό τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός και λίγο-πολύ έχουν διαρρεύσει οι εισηγήσεις του νέου προπονητή, Πάουλο Μπέντο, ο οποίος έχει ζητήσει την απόκτηση ενός βασικού κεντρικού αμυντικού και τουλάχιστον ενός εξτρέμ.

Αυτά είναι τα... "θέλω" του Πορτογάλου τεχνικού, μετά και την απόκτηση του Αντρέ Μάρτινς, ενώ θα γίνουν έξτρα κινήσεις ανάλογα με τις αποχωρήσεις που θα προκύψουν.

Μία τέτοια ίσως αφορά την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, καθώς είναι πολύ πιθανό να σκάσει πρόταση αγοράς για τον Ιντέγε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", στο Λιμάνι περιμένουν μέσα στον Αύγουστο να επανέλθουν οι Κινέζοι με νέα πρόταση για τον Νιγηριανό φορ, με τους ερυθρόλευκους αυτή τη φορά να την αποδέχονται.

Μπορεί τον περασμένο Γενάρη η απάντηση να ήταν αρνητική στα 15 εκ. ευρώ που ήρθαν από την Κίνα, ωστόσο, αυτή τη φορά, ακόμα και σε μικρότερη προσφορά, οι πρωταθλητές θα πουν "ναι", σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.


Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι καθημερινά προκύπτουν πολλά ονόματα καλών επιθετικών που παρουσιάζονται από ξένα ΜΜΕ ως υποψήφιοι στόχοι των πρωταθλητών. Οι ερυθρόλευκοι ψάχνονται στην αγορά για καλούς επιθετικούς, καθώς θεωρούν ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσει ο Ιντέγε.

Μάλιστα, σχετικά έχει ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή και ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος έχει δώσει την έγκρισή του για τη συγκεκριμένη πώληση, ενώ έχει προτείνει με τη σειρά του κάποιες καλές περιπτώσεις παικτών για τη γραμμή κρούσης, όπως αυτή του 28χρονου συμπατριώτη του, Ούγκο Βιέιρα, που παίζει στον Ερυθρό Αστέρα και ήθελε να φέρει στον Ολυμπιακό και ο Μάρκο Σίλβα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ