2016-08-12 14:06:48
Φωτογραφία για Σε ξενοδοχείο σεντόνια του νοσοκομείου Ρίου!
Μέχρι και στα πλοία της γραμμής Πάτρα - Ανκόνα έχουν βρεθεί κλινοσκεπάσματα με το σήμα του νοσοκομείου, αναφέρει ο νέος διοικητής.

IATRONET.GR

Το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου θεραπεύει και...προικίζει!

Αυτό προκύπτει από ανάρτηση της τοπικής ιστοσελίδας PatrasTimes, στην οποία αναφέρεται πως βρέθηκαν σεντόνια με λογότυπο του νοσηλευτικού ιδρύματος σε ξενοδοχείο της Καλαμάτας!

Το θέμα με τις κλοπές σεντονιών είχε δημοσιοποιηθεί προ ημερών. Κάτοικος της Πάτρας που είχε ακούσει για την κλοπή – μαμούθ, βρέθηκε σε ξενοδοχείο της Καλαμάτας, όπου έκπληκτος είχε σεντόνια από το νοσοκομείο.

Έβγαλε, μάλιστα, και τη σχετική φωτογραφία από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε στην Καλαμάτα.

Το κρούσμα δεν είναι μεμονωμένο, καθώς – όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ – κάθε χρόνο “χάνονται” 6.000 σεντόνια από το νοσοκομείο:

“Το νοσοκομείο θεραπεύει, δεν προικίζει. Μέχρι και στα πλοία της γραμμής Πάτρα - Ανκόνα έχουμε βρει κλινοσκεπάσματα με το σήμα του νοσοκομείου μας”, σχολιάζει ο διοικητής του θεραπευτηρίου στην Πάτρα Θεόδωρος Πισιμίσης.


Στέλνει, δε, μήνυμα στα κυκλώματα που κλέβουν νοσοκομειακά σεντόνια και κουβέρτες ότι θα μπει τάξη και θα προστατεύσει τα χρήματα των πολιτών.

Ο νέος διοικητής έχει δώσει εντολή κάθε ασθενής με την εισαγωγή του να υπογράφει για τον ιματισμό που παραλαμβάνει και θα παίρνει εξιτήριο αφού υπογράφει ότι τον παρέδωσε.

Κύκλωμα

Εκτιμά πως πρόκειται για κύκλωμα, το οποίο κλέβει τα σεντόνια και τα πουλάει με 

το κιλό σε ολόκληρη τη χώρα:

“Εξαφανίζονται ακόμη και τα πράσινα σεντόνια του χειρουργείου που χρησιμοποιούν και ιδιωτικές κλινικές”, σημειώνει ο διοικητής.

Η διοίκηση αποφάσισε να προμηθευτεί τόπια ύφασμα καλής ποιότητας, καθώς εκτός από εκείνα που κάνουν φτερά από τα ντουλάπια και τα πλυντήρια, πολλά σκίζονται.

Μία μοδίστρα θα ράβει τα σεντόνια (αντί 0,40 ευρώ το κομμάτι) στις τρεις ανενεργές ραπτομηχανές του νοσοκομείου.
ΔΗΜ.Κ.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΑΛΑΓΑ ΓΙΑ... ΤΟΡΟΣΙΔΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΑΛΑΓΑ ΓΙΑ... ΤΟΡΟΣΙΔΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ