2016-08-13 08:17:21
Φωτογραφία για Πώς να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα σε 10’
Είναι γεγονός ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι έντονες απαιτήσεις της καθημερινότητας μας αφήνουν ελάχιστο χρόνο για να περιποιηθούμε... τον εαυτό μας. Ακόμη κι όταν όμως καταφέρνουμε να αποκτήσουμε τον πολυπόθητο ελεύθερο χρόνο, δεν θέλουμε να τον σπαταλήσουμε εξ' ολοκλήρου σε μάσκες, κρέμες και καθαρισμούς! Πώς λοιπόν θα σας φαινόταν αν ξέρατε ότι με 10' από το χρόνο σας, το δέρμα σας θα λάμψει και θα έχετε αναζωογονημένη και φρέσκια όψη; Τα παρακάτω tips υπόσχονται να εξοικονομήσουν το χρόνο σας, και να σας αλλάξουν εικόνα και διάθεση σε λιγότερο από 10'!

Λάμψη και ανανέωση σε χρόνο dt!

→ 2': Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας, χρησιμοποιώντας ένα υγρό καθαρισμού. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο απολεπιστικό προϊόν ή μία μάσκα ομορφιάς. Ένα υγρό καθαρισμού κατάλληλο για τις ανάγκες της επιδερμίδας μας, μέσα σε μόλις 2' θα απομακρύνει τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, θα εξαφανίσει τη λιπαρότητα και θα καθαρίσει την επιδερμίδα. Επίσης, το δέρμα λόγω του νερού θα ενυδατωθεί άμεσα και θα δείξει πιο δροσερό!


→ 1': Απλώνουμε την ενυδατική μας κρέμα σε πρόσωπο και λαιμό. Κινήσεις με ανοδική φορά και λίγο facial massage και η επιδερμίδα μας θα τονωθεί κυριολεκτικά στο λεπτό!

→ 1': Αυτό το tip είναι που θα κάνει τη διαφορά! Προσθέτουμε λίγες σταγόνες από κάποιο έλαιο ή από το serum που χρησιμοποιούμε, στο foundation μας. Θα δώσει στο πρόσωπό μας απαλή και διακριτική λάμψη! Εφαρμόζουμε με κινήσεις από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω.

→ 2': Δεν παραλείπουμε τα χείλη μας! 2' αρκούν για να είναι μαλακά και απαλά! Παίρνουμε τη βρεγμένη οδοντόβουρτσά μας και κάνουμε απαλές κινήσεις.., αυτό αποτελεί τοn πιο γρήγορο τρόπο απολέπισης! Επιπλέον, τα χείλη μας θα φανούν πιο ροδαλά και πιο ζουμερά! Στο λεπτό που μας απομένει, βάζουμε ένα πλούσιο lip balm για ενυδάτωση!

→ 2': Ήρθε η ώρα για να λάμψουμε! Βάζουμε highlighter στα σημεία που ο ήλιος μας αγγίζει φυσικά, δηλαδή σε ζυγωματικά, καρδούλα των χειλιών, στη ράχη της μύτης..ακόμη και στους ώμους! Όταν θα πέσει το φυσικό φως πάνω μας, η λάμψη μας θα αναδειχτεί ακόμη περισσότερο!

→ 2': Σετάρουμε τα φρύδια για να ολοκληρωθεί το γρήγορο make-over! Μία μάσκαρα φρυδιών αρκεί για να δώσουμε λίγο χρώμα, ένταση και να σταθεροποιήσουμε τις ακατάστατες τρίχες των φρυδιών.

Σε μόλις 10' αναζωογονήσαμε το δέρμα μας, δώσαμε φρεσκάδα στο πρόσωπό μας και..απολαμβάνουμε τον υπόλοιπο μας ελεύθερο χρόνο!! Η περιποίηση είναι μία πολυτέλεια που όλες μπορούμε να απολαύσουμε!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ