2016-08-18 09:45:17
Φωτογραφία για Μάσκα απολέπισης για βελούδινα πόδια και έξτρα διάρκεια στο μαύρισμα!
Τo καλοκαίρι, τα μίνι φορέματα και φουστίτσες, αλλά και τα άνετα σορτσάκια έχουν τα πόδια σου μόνιμα εκτεθειμένα σε κοινή θέα. Λίγο η άμμος και η θάλασσα, λίγο ο ήλιος, η ξηρότητα γίνεται πιο... απειλητική από ποτέ! Μήπως ήρθε η ώρα να τα περιποιηθείς με μια μάσκα απολέπισης που θα φτιάξεις μόνη στο σπίτι (ακόμα και στις διακοπές σου);

Τα πόδια σου, εκτός από τακτική αποτρίχωση, χρειάζονται και σωστή απολέπιση όχι μόνο για να είναι βελούδινα και λαμπερά, αλλά και για να διαρκέσει περισσότερο το μαύρισμά σου και να μην ξεφλουδίσεις. Για να φτιάξεις αυτό το τέλειο scrub χρειάζεσαι:

1,5 κούπα ζάχαρη

Μισή κούπα ελαιόλαδο (ή baby oil)

3 κ.σ. χυμό λεμονιού.

Πώς θα τη φτιάξεις:

Βάλε τα υλικά μέσα σε ένα γυάλινο βαζάκι, κλείστο καλά και ανακίνησέ το ώστε να αναμειχθούν καλά.

Πώς να την εφαρμόσεις:

Αφού έχεις κάνει μπάνιο και είσαι στη μπανιέρα, άπλωσε το μείγμα και κάνε μασάζ στα πόδια σου με κυκλικές κινήσεις. Το scrub θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα αφήσει την επιδερμίδα των ποδιών σου βελούδινη και έξτρα απαλή! Ξέβγαλε με πολύ νερό, σκούπισε τα πόδια σου καλά και μετά άπλωσέ τους ενυδατική κρέμα ή κάποιο ξηρό λάδι αν προτιμάς.


Η χρήση αυτού του σπιτικού scrub 1 φορά την εβδομάδα θα σου εξασφαλίσει μεταξένια υφή στα πόδια, αλλά και λάμψη καθώς χάρη στο ελαιόλαδο τα ενυδατώνει βαθιά. Επιπλέον, θα εντυπωσιαστείς από το πόσο περισσότερο θα διαρκέσει το μαύρισμά σου -ενώ δεν θα ξεφλουδίσεις.

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ