2016-08-18 09:27:17
Φωτογραφία για 13 λόγοι για να κάνετε ταξίδια με τον σύντροφό σας!
Σύμφωνα με μία έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε 1000 ζευγάρια, διαπιστώθηκε πόσο σημαντικό είναι τα ζευγάρια να ταξιδεύουν και... πόσο θετικά επηρεάζεται η σχέση τους. Σχεδόν τα δύο τρίτα (63%) των ερωτηθέντων υποστήριξε ότι το ταξίδι τούς βοήθησε να μείνουν μαζί. Πράγματι, υπάρχουν συναρπαστικά στοιχεία που μπορούν να αναζωπυρώσουν τη σχέση σας.

1. Ένας κοινός στόχος και σκοπός

Τα ζευγάρια μοιράζονται έναν κοινό στόχο και σκοπό να γνωρίσουν τον κόσμο μαζί. Δεσμεύονται σε μία ατελείωτη περιπέτεια με κάποιο τρόπο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκτούν έναν πρόσθετο λόγο να θέλουν να είναι μαζί.

2. Κατανόηση και προσαρμογή των περιορισμών τους

Τα ταξίδια αποτελούν μία αποκαλυπτική διαδικασία όχι μόνο με τον εξωτερικό κόσμο, αλλά και με το έτερον ήμισυ. Ανακαλύπτει κανείς τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του άλλου και μαθαίνει αν μπορεί να συνυπάρξει με τα ελαττώματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.


3. Καλύτερη επικοινωνία

Σύμφωνα με μια έρευνα, διαπιστώθηκε ότι τα ζευγάρια που ταξιδεύουν μαζί έχουν λιγότερες διαφωνίες από τα ζευγάρια που δεν ταξιδεύουν μαζί. Στην ουσία, το ταξίδι αυξάνει την κατανόηση και την υπομονή για τον άλλον.

4. Καλύτερη σεξουαλική σχέση

Σύμφωνα με μια έρευνα, το ταξίδι βελτιώνει τη σεξουαλική σχέση των ζευγαριών. Και αυτό γιατί χαλαρώνουν από τη δουλειά και το στρες. Ένα ταξίδι αρκεί για να δημιουργήσει ρομαντισμό και αγάπη. Πράγματι, περισσότερο από τα τρία τέταρτα των ατόμων που ταξίδεψαν παραδέχθηκε ότι έχουν μια καλή σεξουαλική ζωή.

5. Βιώνοντας κάτι νέο μαζί

Οι αναμνήσεις μπορούν να μείνουν χαραγμένες στις καρδιές και τα μυαλά για χρόνια. Αυτή τη δυνατότητα την προσφέρουν απλόχερα τα ταξίδια και οι εμπειρίες που μοιράζεστε με τον σύντροφό σας. Γι’ αυτό ό, τι βιώνετε μαζί δημιουργεί μνήμες και συνάμα σας συνδέει.

6. Αποκάλυψη του πραγματικού εαυτού

13 λόγοι για να κάνετε ταξίδια με τον σύντροφό σας!Από τη στιγμή που το ζευγάρι είναι μαζί τον περισσότερο χρόνο, δεν υπάρχει πια κανένας χώρος για την απόκρυψη πραγμάτων. Δεν υπάρχουν μάσκες. Θα πρέπει, λοιπόν, να εκτιμήσετε τον σύντροφό σας είτε ροχαλίζει είτε μυρίζουν τα πόδια του. Τα ταξίδια αποκαλύπτουν ένα σωρό αλήθειες.

7. Αίσθηση του χιούμορ

Υπάρχουν φορές που όλα πάνε στραβά στο ταξίδι. Τότε είναι η στιγμή που θα αποκαλυφθεί κατά πόσο χιούμορ διαθέτετε για να αντιμετωπίσετε τα διάφορα ευτράπελα. Το χιούμορ, άλλωστε, είναι απαραίτητο στην ευεξία και τη διατήρηση της σχέσης.

8. Ζουν τον ρομαντισμό

Στο άγνωστο μέρος των διακοπών σάς δίνετε η ευκαιρία να ζήσετε όσα έχετε διαβάσει ή δει σε ταινίες. Η εμπειρία αυτή, λοιπόν, θα μπορούσε να στήσει το κατάλληλο σκηνικό για ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Το 86% των ερωτηθέντων που κάνουν ταξίδια έδειξε ότι υπάρχει ρομαντισμός στη σχέση τους σε αντίθεση με το 73% που δεν οργανώνει συχνά ταξίδια.

9. Ζουν τη στιγμή

Δεν αναλώνονται σε αναλύσεις, σκέψεις και προβληματισμούς για το μέλλον απλά ευχαριστιούνται και απολαμβάνουν τις στιγμές που περνούν μαζί και όσα ετοιμάζουν να κάνουν στο παρόν.

10. Γίνονται καλύτεροι φίλοι

Δεδομένου ότι έχουν μόνο ο ένας τον άλλον στο ταξίδι τότε γίνονται σιγά σιγά καλύτεροι φίλοι. Ακόμη μπαίνουν στη διαδικασία να διαχειρίζονται διαφωνίες και να συνυπάρχουν μαζί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

11. Μορφώνονται μαζί

Το ταξίδι προσφέρει μια ευκαιρία για μάθηση. Και πώς νιώθετε με τους ανθρώπους που μπορείτε να μάθετε ένα θέμα μαζί; Η μαθησιακή εμπειρία σας δένει και προσφέρει την ευκαιρία να απολαμβάνετε τη γνώση καθώς ανοίγει το μυαλό και η καρδιά σας.

12. Γίνονται πιο επιεικείς

13 λόγοι για να κάνετε ταξίδια με τον σύντροφό σας!Ταξιδεύοντας μαζί προσφέρεται η δυνατότητα για περιθώρια για λάθη που πρέπει να γίνουν και τα λάθη που πρέπει να αποκαλυφθούν. Με αυτό τον τρόπο μαθαίνετε να είστε πιο επιεικής και να μην νευριάζετε με το παραμικρό αλλά να αποδέχεστε λάθη από την πλευρά του συντρόφου.

13. Βιώνουν την ελευθερία μαζί

Τα ζευγάρια που έχουν ταξιδέψει μαζί στο παρελθόν απολαμβάνουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Αυτό παρέχει μια υγιή πλευρά για την πρόοδο της σχέσης τους.

Οπότε, ετοιμάστε βαλίτσες γρήγορα γιατί μην γελιέστε ταξιδεύοντας μαζί έχετε να κερδίσετε : Aμέτρητους λόγους για να το κάνετε!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ