2016-08-19 19:32:05
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΟΥΚΑ... ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΕΡΙ!
Από τις 4 Νοεμβρίου 2015 είχε να κερδίσει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός και επέστρεψε στις επιτυχίες χθες, μετά το 0-1 με αντίπαλο την Αρούκα.

Για την ακρίβεια, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", ο Θρύλος είχε κερδίσει και την Άντερλεχτ με 1-0 για το Europa League, αλλά το ματς είχε οδηγηθεί στην παράταση κι εκεί οι ερυθρόλευκοι έχασαν με 1-2.

Η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, πριν το χθεσινό 0-1 επί της Αρούκα, ήταν το 2-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την περσινή σεζόν στους ομίλους του Champions League.

Ακολούθησαν οι ήττες με 4-0 από την Μπάγερν και 0-3 από την Άρσεναλ για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων. Από εκεί και πέρα, ακολούθησαν οι δύο ήττες από την Άντερλεχτ με 1-0 και 1-2 στην παράταση για το Europa League, αλλά και η μία ισοπαλία φέτος με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και η ήττα με 1-0 εκτός για τα προκριματικά του Champions League.

Και με το χθεσινό 0-1 στην Αρούκα, ο Ολυμπιακός έβαλε τέλος σε αυτό το... αρνητικό σερί έξι αγώνων δίχως νίκη στην Ευρώπη, κάνοντας μια νέα και πολλά υποσχόμενη αρχή σε πολλούς τομείς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ