2016-08-27 15:45:09
Φωτογραφία για Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για το 2016 με κέρδη 64.5 εκατομμύρια
Μπορείτε να κάνετε όσα υποθετικά σενάρια θέλετε. Την συγκεκριμένη απάντηση δύσκολα θα την πετύχετε Ο λόγος για την λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιους και ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες του Hollywood. Όπως έγινε γνωστό στις γυναίκες, την κορυφή κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Jennifer Lawrence με κέρδη 46 εκατομμύρια.

Σε ότι αφορά τους άνδρες, η κορυφή κατακτήθηκε από τον Dwayne Johson! O ηθοποιός που ασχολείται τα τελευταία χρόνια με την υποκριτική, έγινε γνωστός ως The Rock μέσα από την συμμετοχή του σε αγώνες κατς. Ο Johnson λοιπόν, κατάφερε να ξεπεράσει τον Robert Downey Jr. και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για το 2016 με έσοδα 64.5 εκατομμύρια. Ο προκάτοχός του μάλιστα, κατέληξε στην 9η θέση της σχετικής λίστας με μεγάλη πτώση των εσόδων του.

Ουσιαστικά διπλασίασε το λαμβάνειν του από το 2015. Τα χρήματα αυτά προέρχονται τόσο από τις μεγάλες blockbuster επιτυχίες του, όσο και από τις αναμενόμενες Central Intelligence, Fast 8 αλλά και το πολυαναμενόμενο Baywatch. Σε ότι αφορά την λίστα, δεύτερος έρχεται ο αειθαλής και αγαπημένος Jackie Chan.

Την τριάδα συμπληρώνει ο Matt Damon, με 55 εκατομμύρια δολάρια που εκσφενδόνισε τον λογαριασμό του με τις ταινίες «Η διάσωση» και «Jason Bourne» ενώ τέταρτος είναι ο Tom Cruise με 53 εκατομμύρια δολάρια. Στην συνέχεια συναντάμε τον Johnny Depp και ακολουθούν οι Ben Affleck, Vin Diesel, Shah Rukh Khan, Downey Jr. (που προαναφέραμε). Την 10αδα κλείνει ο Ινδός Akhsay Kumar.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ