2016-08-30 16:12:42
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν 4 άτομα με εντάλματα σύλληψης, καταδικαστικές αποφάσεις και εισαγγελικές παραγγελίες
Συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τέσσερα (4) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, εντάλματα σύλληψης και εισαγγελικές παραγγελίες. Συγκεκριμένα:

1. Την 28-8-2016 συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, 62χρονος υπήκοος Καναδά, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης της Ιντερπόλ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για κυκλοφορία ακάλυπτης επιταγής.

2. Την 29-8-2016 συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της εκβίασης.

Ειδικότερα αναφέρεται ότι το προαναφερθέν ένταλμα εκδόθηκε κατόπιν δικογραφίας, σχηματισθείσας σε βάρος εβδομήντα έξι (76) ατόμων.(Σχετικό το από 3-12-2016 Δελτίο Τύπου)


3. Την 29-8-2016 συνελήφθη στο Νέο Φάληρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία (1) καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης επτά (7) έτη, μία (1) δικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τέσσερα (4) έτη και ένα (1) Ένταλμα Σύλληψης για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης.

4. Την 29-8-2016 συνελήφθη στην Σταμάτα Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο (2) Εισαγγελικές Παραγγελίες για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών στο ΙΚΑ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ