2016-08-30 17:39:17
Φωτογραφία για Νο έγγραφο Καμμένου σε Χουλιαράκη για μισθολόγιο προσωπική διαφορά και προαγωγές
“Όχι”  στο σχέδιο περικοπών με την χρησιμοποίηση της “προσωπικής διαφοράς” στους μισθούς των στρατιωτικών, λέει για δεύτερη φορά εγγράφως ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.

Με έγγραφό του στις 26 Αυγούστου προς το υπουργείο Οικονομικών και τον Γ. Χουλιαράκη, ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αμφισβητεί ότι το ποσό των 81 εκατομμυρίων ευρώ για το 2017-2018 που απαιτεί το οικονομικό επιτελείο για να μην παγώσουν οι μισθολογικές προαγωγές, αφορά μόνο τις ΕΔ.

Στο έγγραφό του ο Καμμένος λέει ότι, αυτό το ποσό “χρήζει περαιτέρω ανάλυσης…μεταξύ του ΥΠΕΘΑ και των Σωμάτων Ασφαλείας”.

Ο ΥΕΘΑ αναφέρεται στο έγγραφό του σε σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, στην οποία επισημάνθηκαν τα παραπάνω.

Στο ίδιο έγγραφο, γίνεται λόγος για εξορθολογισμό στις πιστώσεις καταβολής επιδομάτων αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμοτητας και υπηρεσίας στην αλλοδαπή.

Επιπλέον αναφέρει ότι, βρίσκεται υπό επεξεργασία σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος ρύθμισης θεμάτων μεταθέσεων, με την εφαρμογή του οποίου εκτιμάται ότι θα υπάρξει εξοικονόμηση της τάξεως του 30%.

Καταλήγει τονίζοντας ότι όλα τα παραπάνω “τελούν υπό την αίρεση ότι στο σχεδιαζόμενο νέο ειδικό μισθολόγιο των στελεχών των ΕΔ, δε θα συμπεριληφθεί πρόβλεψη ύπαρξης “προσωπικών διαφορών”.

Κάντε κλικ πάνω στα έγγραφα:

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%ad%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b5-%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%b3%ce%b9/
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ