2016-08-31 14:19:06
Φωτογραφία για ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ... ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Παίζει δυνατά το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο Ολυμπιακός Έλληνα διεθνή την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου Έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία είναι πιθανόν να αποκτήσουν οι ερυθρόλευκοι Έλληνα διεθνή, επικρατεί από το βράδυ της Τρίτης.

Παραμένουν «ζεστοί» οι ερυθρόλευκοι για τον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι θέμα... χρόνου να κλείσει στην Μπολόνια που έχει δείξει εδώ και αρκετές ημέρες έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη της Ρόμα, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον «Γαύρο», παρατηρείται κινητικότητα για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Κονέ. Ο πρώην στόπερ του Θρύλου βρίσκεται στην Ελλάδα εκμεταλλευόμενος τη διακοπή στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

Από την άλλη ο παίκτης της Ουντινέζε υποστήριζε ακόμη και την Τρίτη ότι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό και ότι σκέφτεται αν θα την αποδεχθεί.

Φαίνεται πως υπάρχει έντονη σκέψη να γίνει μια τέτοια προσθήκη με την προοπτική όχι απλά την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και για να υπάρχει ένας επιπλέον Έλληνας που θα μπορεί να... διαχειριστεί τα αποδυτήρια, καθώς είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί ο Γιάννης Μανιάτης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ