2016-08-31 15:00:11
Φωτογραφία για Μήτρογλου και Ιντέγε οι πιο...άχρηστοι επιθετικοί στην Αγγλία
Σε ένα δημοσίευμα η αγγλική ιστοσελίδα "Dreamteamfc.com" παρουσιάζει 9 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τους οποίους ομάδες της Premier League έκαναν μεταγραφικό ρεκόρ στην ιστορία τους (όσον αφορά σε χρήματα που δόθηκαν σε άλλη ομάδα) και εκείνοι απέτυχαν παταγωδώς. Υπάρχει μάλιστα και έντονο ελληνικό άρωμα καθώς σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονται 1 Έλληνας διεθνής άσος που παίζει στο εξωτερικό και ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται τώρα στην Ελλάδα. Ο πρώτος είναι ο Κώστας Μήτρογλου με αφορμή τη σύντομη παρουσία του στη Φούλαμ και ο δεύτερος ο Μπράουν Ιντέγε, για τον οποίο ο Ολυμπιακός πλήρωσε 6.000.000 ευρώ για να τον φέρει στην Ελλάδα.

"Αποδεικνύεται πως είναι ελαφρώς δυσκολότερο να σκοράρεις στην Premier League απ'ότι στην Ουκρανία. Ο Ιντέγε έπαιξε για τους Ocean Boys στην Νιγηρία αλλά βγήκε έξω από τα νερά του στην Αγγλία μετά τη μεταγραφή του στην Γουέστ Μπρομ που κόστισε 10.000.000 λίρες
. Είχε μία έξαρση τον Φεβρουάριο όταν σκόραρε 4 φορές μέσα σε έξι ημέρες αλλά αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει. Δεν θα μείνει για πολύ καιρό στη μνήμη των οπαδών της Γουέστ Μπρομ", αναφέρει το σχετικό κείμενο για τον νυν άσο του Ολυμπιακού (ο οποίος μέχρι στιγμής καλύπτει τη θέση του βασικού φορ στο μεγάλο λιμάνι) ενώ για τον πρώην "ερυθρόλευκο" και νυν άσο της Μπενφίκα, Κώστα Μήτρογλου, γράφονται τα εξής: "Η Φούλαμ έχει βεβαρημένο παρελθόν όσον αφορά στην σπατάλη χρημάτων για άχρηστους επιθετικούς και αυτό το ξέρει όποιος έχει δει τον Στιβ Μαρλέ να αγωνίζεται. Όμως ο Μήτρογλου πήρε τη σκυτάλη μετά τη μετακίνησή του στην ομάδα του Νοτιοδυτικού Λονδίνου έναντι 12.000.000 λιρών, σε μία εποχή που η Φούλαμ πάλευε για την αποφυγή του υποβιβασμού.Έπαιξε μόλις τρία ματς πριν γυρίσει στην Ελλάδα ως δανεικός και οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του τίτλου. Μέχρι και πριν λίγους μήνες εξακολουθούσε να έχει τα δικαιώματά του η Φούλαμ και για να παίζει με τον πόνο του συλλόγου, τώρα πυροβολεί τις αντίπαλες εστίες με τη φανέλα της Μπενφίκα".
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ