2016-09-09 22:13:06
Φωτογραφία για Ποιος πρωταγωνιστής του Harry Potter έχασε 25 κιλά κι έγινε αγνώριστος;
Αυτό θα πει μεταμόρφωση! Μπορεί στον κόσμο των μάγων και του Χάρι Πότερ οι μεταμορφώσεις να αποτελούσαν συχνό φαινόμενο. Ένας εκ των πρωταγωνιστών των ταινιών όμως, κατάφερε να κάνει την μυθοπλασία πραγματικότητα και να αλλάξει άρδην την εμφάνισή του.

Συγκεκριμένα μιλάμε για τον Timothy Spall, που όλοι θυμούτανι ως Peter Pettigrew (ενναλλακτικά “Ποντικοουράς“). Ο προδότης-μάγος που έγινε δεξί χέρι του Βόλντεμορτ, ήταν ένας από τους πιο αντιπαθητικούς -λόγω ρόλου- πρωταγωνιστές.

Πιθανότερα να θυμάστε τον ηθοποιό κάπως έτσι Ο Βρετανός ηθοποιός έχει ξεχωρίσει μέσα από τις ερμηνείες, του ενώ πολλοί τον θυμούνται να υποδύεται ιδανικά τον Winston Churchill στον “Λόγο του Βασιλιά“.

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που πάντα τον θυμόμαστε να είναι στα συγκεκριμένα κιλά ακόμη και από τις πρώτες στιγμές στην καριέρα του.

Ωστόσο η ζωή θέλει αλλαγές, όπως λέει και ο σοφός λαός. Σε μία πολύ μεγάλη προχώρησε και ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος κατάφερε να χάσει 25 ολόκληρα κιλά!

Ο Spall έφτασε στο φεστιβάλ της Βενετίας και πολλοί δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν με την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Και για του λόγου το αληθές, δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ