2016-09-14 08:24:09
Φωτογραφία για Samsung Galaxy S7 εξερράγη σε καφετέρια! Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες
Το Galaxy Note 7 είναι το τελευταίο flagship της εταιρίας. Η συσκευή παρουσιάστηκε τον προηγούμενο μήνα και οι συνθήκες για την... Samsung μοιάζανε ιδανικές. Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περιμέναμε καθώς αρκετές ήταν οι συσκευές που αντιμετωπίσαν πρόβλημα αυτανάφλεξης, έτσι η εταιρία αναγκάστηκε να ανακαλέσει εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως.

Πρόσφατα διαβάσαμε ότι η Samsung βρίσκεται αντιμέτωπη σε μήνυση σχετικά με υπόθεση αυτανάφλεξης μία συσκευής της, που δεν είναι το Note 7. Δυστυχώς η συσκευή που αυτή την φορά πέρε φωτιά από μόνη της ήταν το Galaxy S7 Edge. Διαβάστε το σχετικό μας άρθρο εδώ.

Δυστυχώς όμως τα περιστατικά των εκρήξεων των Samsung συσκευών δεν σταματάνε εδώ! Πριν μερικές ώρες εξερράγη μέσα σε καφετέρια ένα Galaxy S7 και μάλιστα η στιγμή της έκρηξης καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καφέ. Μάλιστα, κατά την διάρκεια του περιστατικού, η συσκευή δεν φόρτιζε και βρισκόταν στο χέρι του κατόχου της. Η καφετέρια γέμισε με καπνό αμέσως μόλις η συσκευή εξερράγη, αναφέρει η ιδιοκτήτρια της συσκευής Sarah Crockett. Το περιστατικό συνέβη στο Witham, Essex του ηνωμένου Βασιλείου.


Η Sarah Crockett

“Ξαφνικά αισθάνθηκα την συσκευή να γίνεται πάρα πολύ ζεστή και να φουσκώνει, έτσι την άφησα στο τραπέζι. Μέσα σε δευτερόλεπτα υπήρχε καπνός σε όλο το μαγαζί και έτρεχα μακριά.” Αναφέρει η Sarah Crockett.

Φυσικά το παραπάνω περιστατικό μπορεί να αποτελέσει ένα μεμονωμένο περιστατικό για την Samsung. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τις συνθήκες που συνέβη το περιστατικό, αλλά σίγουρα είναι άξιο αναφοράς. Η φήμη της Samsung έχει ήδη πληγεί από την ανάκληση εκατομμύρια Galaxy Note 7, αλλά και από το πρόσφατο περιστατικό της έκρηξης ενός Galaxy S7 Edge.

Αναμένουμε την επίσημη απάντηση της Samsung για το περιστατικό, αλλά και την έκθεση της αστυνομίας. Stay Nerdy για να ενημερωθείτε περαιτέρω. Δείτε παρακάτω καρέ καρέ το περιστατικό:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ήρθε το iOS 10!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ήρθε το iOS 10!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ