2012-05-17 10:27:02
Φωτογραφία για Kρατάει στα χέρια του το… σεντόνι
Μια ανάσα από την επίτευξη του στόχου στα play offs και την κατάκτηση τη πρώτης θέσης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που θέλει απλά να μην χάσει στο κυριακάτικο (20/05) παιχνίδι του με την ΑΕΚ. Ικανοποιημένοι από την μεταστροφή του κλίματος οι «πράσινοι», στρέφουν την προσοχή τους στην «Ένωση»...

«Άσος» ή Χ. Οποιοδήποτε από τα δυο αυτά αποτελέσματα είναι αρκετό για να χαρίσει στον Παναθηναϊκό την πρώτη θέση στην βαθμολογία των play offs και μαζί την δυνατότητα να παίξει στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν. Εκεί όπου, σημειωτέον, θα είναι ανάμεσα στους «ισχυρούς»!

Το 0/3 του «τριφυλλιού» στον πρώτο γύρο της «μίνι» αυτής διοργάνωσης της Σούπερ Λίγκας έχει μετατραπεί ήδη σε 2/2 και όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι αρκετά καλό. Κάτι άλλωστε που φάνηκε και στις δηλώσεις των παικτών χθες (16/05), μετά το «διπλό» μέσα στο Περιστέρι και το 1-0 επί του Ατρόμητου Άπαντες στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους… όπως πρέπει, κάνοντας το καθήκον τους και προφέροντας στον σύλλογο σημαντική βοήθεια και στο οικονομικό κομμάτι... Μέσα από την συμμετοχή στην κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη.


Πλέον, η προσοχή των «πράσινων» έχει μεταφερθεί ήδη στο τελευταίο ματς της ομάδας απέναντι στην «Ένωση» με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους συνεργάτες του να κάνουν από σήμερα (17/05) τα πλάνα τους για να έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα και όλοι μαζί να… κουνήσουν το… σεντόνι!
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ