2016-09-16 00:50:02
Φωτογραφία για Η Ευρώπη στα...πόδια του
Αυτός, ναι, ήταν ο κανονικός Ολυμπιακός Οι «ερυθρόλευκοι», πραγματοποιώντας μία άκρως… ευρωπαϊκή εμφάνιση, πέρασε από την Βέρνη, επικρατώντας της Γιουνγκ Μπόις (αλλά και του συνθετικού χλοοτάπητα) με 1-0, χάρη σε τέρμα του Εστεμπάν Καμπιάσο στο 43’, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως οι… τραγικές εμφανίσεις των προκριματικών, ανήκουν στο παρελθόν. Από το ημίωρο και μετά ο Ολυμπιακός βρήκε τα πατήματα του πάνω στον συνθετικό χλοοτάπητα του σταδίου, δημιούργησε μια καλή στιγμή στο 33’, όταν και ο Ελιουνούσι δεν κατάφερε να νικήσει τον Εμβογκό, «άγγιξε» το γκολ στο 42’, όταν και μετά από γύρισμα του Σεμπά, ο Ιντέγε δεν πρόλαβε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας.

Tελικά δικαιώθηκε στο 43’, όταν και μετά από αρχική κεφαλιά του Μάριν, ο Ιντέγε γύρισε την μπάλα προς τον Καμπιάσο και ο Αργεντινός με προβολή πέτυχε το 0-1, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ολυμπιακός έψαξε για ένα δεύτερο γκολ που θα… τελείωνε την αναμέτρηση και θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει στο 47’, όμως ο Εμβογκό πρόλαβε τον Σεμπά
.  Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Γιουνγκ Μπόις ανέβασε την απόδοση της, κυνηγώντας το γκολ της ισοφάρισης, έφτασε πολύ κοντά σε αυτό στο 60’, όμως ο Λεάλι, με διπλή εντυπωσιακή επέμβαση, σταμάτησε τους Φρέι και Κουμπο και από εκεί και μετά τίποτα, καθώς  ούτε το δυνατό σουτ του Μπερτόνε στο 66’, ούτε η προσπάθεια του Λέτσιακς στο 81’, απείλησαν τους «ερυθρόλευκους», με τον Ολυμπιακό να κρατά, σχετικά εύκολα, το υπέρ του αποτέλεσμα.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ