2016-09-18 18:45:28
Φωτογραφία για Το απόλυτο σπίτι για ένα τριήμερο! [video]
Το καλύτερο στα ταξίδια, αν είσαι βενζινοαίματος, είναι να μπορείς να απολαύσεις οδήγηση σε διαφορετικούς δρόμους. Ε, λοιπόν, αυτό το συγκεκριμένο σπίτι μπορεί να σε κάνει να ζήσεις την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία.

Ονομάζεται Rondolino Residence και δεν έχει διεύθυνση… απλά γεωγραφικές συντεταγμένες! Βρίσκεται μέσα σε ένα κτήμα 320 στρεμμάτων που είναι ο πυθμένας μιας αποξηραμένης λίμνης, στην έρημο της Nevada. Και όλοι ξέρουμε ότι για να οδηγείς επί ώρα με τελικές και να κάνεις ατελείωτες πάντες και σειρές από ντόνατς, μια αποξηραμένη λίμνη είναι το ιδανικό μέρος – ασύγκριτα καλύτερο από μια γερμανική autobahn, αφού έχει απέραντο φάρδος και καθόλου κίνηση.

Γι’ αυτό, πακέτο με το σπίτι πάει κι ένα Audi R8 στο γκαράζ, με γεμάτο ρεζερβουάρ για να ευχαριστηθείς τα μίλια επίπεδο χώμα χωρίς κανένα εμπόδιο. Το πλήρες πακέτο VIP περιλαμβάνει επίσης μεταφορά με λιμουζίνα και σοφέρ από το διεθνές αεροδρόμιο McCarran του Las Vegas, έναν προσωπικό σεφ για να ετοιμάζει τα γεύματα, και διασκέδαση το βράδυ (χωρίς άλλες λεπτομέρειες…).
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ