2016-09-21 00:36:15
Φωτογραφία για 10+1 κανόνες στη μόδα που έχουν καταρριφθεί
Η μόδα αλλάζει, το ίδιο και οι κανόνες της. Οι παλαιότερες δεκαετίες είχαν τα δικά τους standards και τα δικά τους fashion icons, και παρά το γεγονός ότι ορισμένα κομμάτια της μόδας και ορισμένες αρχές της παραμένουν διαχρονικές, υπάρχουν κανόνες που έχει αποδειχτεί ότι δεν λειτουργούν. Και η μόδα τους έχει βάλει στην άκρη:

1. Μη μπλέκεις πολλά prints! Ποιος είπε ότι οι ρίγες συνδυάζονται μόνο με μονόχρωμα κομμάτια; Ότι τα floral επίσης; Ή έστω τα floral με floral και οι ρίγες με ρίγες! Όλα αυτά είναι βαρετά! Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και κάνε συνδυασμούς που εσύ νιώθεις ότι σου πάνε καλά.

2. Μη συνδυάζεις το μαύρο με το μπλε! Άλλος ένας ξεπερασμένος κανόνας: το μαύρο και το σκούρο μπλε συνδυάζονται υπέροχα!

3.Φόρεσε ρούχα που ταιριάζουν στον σωματότυπό σου! Τα κορίτσια με καμπύλες δεν μπορούν να φορούν στενά φορέματα ή τα κορίτσια με παραπανίσια κιλά πρέπει να φορούν σκούρα ρούχα για να «κόβουν». Λάθος! Φόρα ό,τι αγαπάς!


4. Τόνισε τη μέση σου! Το έχεις ακούσει να στο λένε “βάλε μια ζώνη στη μέση σου για να τονίσεις τη σιλουέτα σου». Βασικά, δεν χρειάζεται πια, και τα φαρδιά ρούχα είναι ό,τι πρέπει αν σ’ αρέσουν και σε βολεύουν.

5. Μη συνδυάζεις το μαύρο με το καφέ! Δεν υπάρχει καμία λογική πίσω από έναν κανόνα που λέει ότι δεν πρέπει να συνδυάσεις δυο ουδέτερα χρώματα. Ταιριάζουν υπέροχα!

6. Μη φοράς οριζόντιες ρίγες! Η απαγόρευση έχει να κάνει με την πεποίθηση ότι οι οριζόντιες ρίγες παχαίνουν. Κι όμως, όχι αν τις φορέσεις έξυπνα!

7. Φόρα ρούχα που είναι στο νούμερό σου! / Τα oversized ρούχα δεν κολακεύουν! Το baggy style, όπως και τα oversized πουλόβερ ή φορέματα, δεν θεωρούνταν σικάτα και στιλάτα όσο τα ρούχα που εφαρμόζουν σωστά στο σώμα και αναδεικνύουν τη σιλουέτα. Λάθος και πάλι, καθώς μπορείς άνετα να πετύχεις κομψά looks με πολύ φαρδιά ρούχα!

8. Να φοράς τακούνια, αν είσαι κοντούλα (και να μη φοράς, αν είσαι ψηλή!). Τα πράγματα εδώ είναι πολύ απλά: αν αγαπάς τα ψηλοτάκουνα, φόρεσέ τα! Αν όχι, μην τα φοράς! Ή έστω, φόρεσε ψηλοτάκουνα όποτε θες εσύ!

9. Ένα καλό outfit πρέπει να σε αδυνατίζει! Δεν υπάρχει λόγος να αναζητάς ένα look που σ’ αδυνατίζει, αν δεν σε αφορά κάτι τέτοιο. Και επίσης, μπορεί αυτά τα looks να μην είναι το στιλ σου.

10. Τα κολάν πρέπει να φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο! Έπρεπε να εμφανιστούν οι αδελφές Hadid, η Gigi και η Bella, αλλά και η Kendall Jenner, για να γίνει το athleisure ...must!

10+1 Οι κοντούλες γυναίκες δεν πρέπει να φοράνε μακριά φορέματα! Λένε ότι αν είσαι κοντούλα, τα μακριά φορέματα και οι φούστες σε κονταίνουν περισσότερο. Αλλά αυτή είναι μια μάλλον λανθασμένη αντίληψη γιατί τα μάξι φορέματα κολακεύουν όλους τους σωματότυπους και κάθε ...μπόι - αρκεί να βρεις το σωστό για το δικό σου.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ