2016-09-21 07:21:17
Φωτογραφία για Γιατί να πρέπει να χρησιμοποιείς primer
Η beauty αγορά έχει γεμίσει πλέον με προϊόντα που λίγα χρόνια πριν δεν μπορούσες να διανοηθείς. Κάποια μπορεί όντως να είναι περιττά, κάποια άλλα όμως σίγουρα φτιάχτηκαν για να σε σώσουν. Ένα από αυτά είναι το primer και εδώ θα μάθεις το γιατί (αν δεν το έχεις ανακλύψει ακόμα).

Αντίθετα με τη θεωρία που έχουν πολλές γυναίκες για το primer, πρέπει να σου πω ότι δεν είναι ένα ακόμα καλλυντικό για να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα και να πλουτίσουν οι εταιρίες καλλυντικών. Η αλήθεια είναι ότι το primer μπορεί αλλάξει το μακιγιάζ σου και να είσαι σίγουρη ότι αν το δοκιμάσεις θα πειστείς, γιατί:

1. To primer καλύπτει αποτελεσματικά τους πόρους σου. Όσο ανεπαίσθητοι κι αν είναι οι πόροι στο πρόσωπο, το υγρό foundation θα τους αναδείξει. Μία στρώσει primer όμως θα κάνει αυτό που χρειάζεσαι για να εξαφανιστούν.

2. Προετοιμάζει την επιδρμίδα σου για το foundation, δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο, απαλό στρώμα που διευκολύνει την εφαμρογή του foundation και χαρίζει άψογο αποτέλσμα.


3. Ταυτόχρονα λειτουργεί ως προστατευτικό κάλυμμα για την επιδερμίδα, αφού δεν αφήνει το foundation να εισχωρήσει και να φράξει τους πόρους.

4. Ένας ακόμα λόγους που πολλοί makeup artists λατρεύουν το primer είναι το γεγονός ότι βοηθάει πολύ στη διάρκεια του μακιγιάζ. Το σταθεροποιεί και δεν αφήνει την επιδερμίδα εκτεθειμένη. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα προστατετυικό στρώμα μεταξύ της επιδερμίδας και του foundation.

5. Μειώνει τυχόν κοκκινίλες και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα φροντίζει το δέρμα σου, προσφέροντάς της αντιγηραντικά στοιχεία. Το τελευταίο σίγουρα δεν είναι χαρακτηριστικό όλων των primers αλλά αρκετά έχουν στοιχεία που βοηθούν στο να κρατήσουν νεναική την όψη της επιδερμίδας σου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ