2016-09-23 22:07:19
Φωτογραφία για Στ. Τσιτσόπουλος: «Βλάχοι Θεσσαλονικείς, αυτό είναι το επίπεδο της πόλης. Τούμπα» [video]
Παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα η συνέντευξη τύπου για τα 51α Δημήτρια ή Δημήτρια 2016 (όπως προτιμάτε) από το «ξέσπασμα» του συντονιστή της συνέντευξης τύπου Στέφανου Τσιτσόπουλου.

Ενοχλημένος από την οχλαγωγία δημοσιογράφων και μη, που κάθονταν στην πίσω σειρά των καθισμάτων, άρχισε να μιλά για βλάχους, βλαχαδερά και Τούμπα.  Μάταια προσπαθούσε να το «μαζέψει» η αντίδημαρχος Πολιτισμού Έλλη Χρυσίδου.

«Ήρθαν και Αθηναίοι τώρα, βλάχοι Θεσσαλονικείς.  Αυτά θέλω να γράψετε ο Τύπος της Αθήνας. Αυτό είναι το επίπεδο της πόλης και αυτό προσπαθούν να ανατρέψουν τα Δημήτρια. Αν μη τι άλλο να είμαστε ήσυχοι. Τούμπα» είπε στο ξέσπασμά του ο Στ. Τσιτσόπουλος όπως μπορείτε να ακούσετε ξεκάθαρα στο αποκαλυπτικό βίντεο.

Ποιος είναι ο Στέφανος Τσιτσόπουλος

Ο Στέφανος Τσιτσόπουλος είναι δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ηλεκτρονικού και Περιοδικού Τύπου. Σπούδασε Νομικά και Επικοινωνία, πέρασε από εφημερίδες (Μακεδονία, Αγγελιοφόρος), περιοδικά ( Κλικ, Men, Cool,Close Up, Επιλογές), ραδιόφωνα ( 88Μισό, Antenna, Republic, Imagine) και τηλεόραση ( Mega, ΕΡΤ 3, Alpha), μέχρι το 2003, όπου κατετάγει στην εφημερίδα Athens Voice.

Σήμερα είναι διευθυντής του πανελλήνιας κυκλοφορίας περιοδικού Soul αλλά και του ανταποκριτικού γραφείου της A.V. στην Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας να ραδιοφωνεί και να συγγράφει.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ