2016-09-30 14:54:17
Φωτογραφία για 19χρονη νεκρή από Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων
Η οικογένειά της θέλει να ευαισθητοποιήσει για τα προβλήματα με την καρδιά

Η 19χρονη Olivia Mae Woodward από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια νεαρή φοιτήτρια που έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο, από το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Sun.

Λίγες ώρες πριν από το θάνατό της, μάλιστα, είχε στείλει γραπτό μήνυμα στην οικογένειά της ότι τους αγαπάει όλους.

Μιλώντας για την απώλεια της κόρης της, η συντετριμμένη μητέρα αναφέρει: «Ήταν τόσο καλή και φρόντιζε για όλους. Ήταν ένα πολύ αγαπητό κορίτσι. Έλαβα ένα μήνυμα από αυτήν, περίπου στις 23:00, για να μου πει ότι γνώρισε ένα νέο ζευγάρι από τις εστίες που έμενε στη σχολή της και ότι θα έβγαινε το βράδυ γιατί είχε περάσει καταπληκτικά. Ένας από τους φίλους της μέθυσε πολύ εκείνη τη νύχτα. Η Olivia τον πήγε πίσω στο δωμάτιο και τον πρόσεξε. Του πήρε φαγητό και τον έβαλε στο κρεβάτι του πριν πάει στο δωμάτιό της. Της έστειλα ένα μήνυμα την επόμενη μέρα, αλλά δεν πήρα απάντηση».


Η έφηβη η οποία σπούδαζε στο δεύτερο έτος για το πτυχίο της, πέθανε την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου.

Το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων προκαλεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια μοιραία καρδιακή ανακοπή, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση ή κάποια προβλήματα με την καρδιά.

Οι φίλοι της μοιράστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα την ιστορία της για να αποτίσουν φόρο τιμής στη νεαρή κοπέλα. Δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έφυγε τόσο ξαφνικά, ενώ πολλοί δεν γνώριζαν καν γι' αυτό το σύνδρομο.

Η πάθηση που στοίχισε τη ζωή της νεαρής γυναίκας μπορεί να χτυπήσει σε οποιαδήποτε ηλικία και μπορεί να επηρεάσει ακόμη και εκείνους που είναι υγιείς και σε φόρμα. Η οικογένεια και ο φίλος της 19χρονης συγκεντρώνουν τώρα χρήματα για να ευαισθητοποιήσουν για τον καρδιακό κίνδυνο όσους περισσότερους γίνεται. Επιπλέον, η μητέρα της ζητά από όλους τους νέους να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις και να ελέγχουν την υγεία τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΠΑΝΟΠΛΟΣ» ΣΤΗ ΝΑΞΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΠΑΝΟΠΛΟΣ» ΣΤΗ ΝΑΞΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ