2012-05-17 17:59:03
Φωτογραφία για “Η ελπίδα είναι πιο δυνατή από τον φόβο”, αναγνώστης υπενθυμίζει στους πολιτικούς
Παρακολουθώντας τους Βενιζέλο και Σαμαρά να μιλάνε για αλαζονεία αναρωτιέσαι σε τι επίπεδο θράσους μπορεί να φτάσει κάποιος άνθρωπος στη διάρκεια της ζωής του; Μέχρι που... μπορεί να φτάσει η έλλειψη αξιοπρέπειας; 

Χαρακτηρίζουν αλαζόνες που δεν δοκιμάστηκαν ποτέ αυτοί που κατάφεραν σε 37 χρόνια εναλλαγής τους στην εξουσία να μην πετύχουν πουθενά! Σε τίποτα απολύτως!

Αυτοί που αναζητάς έναν, έναν τομέα που έδειξαν έργο για να πεις οκ εδώ τουλάχιστον πέτυχαν. Που; 

Στην παιδεία; Στην δικαιοσύνη; Στα οικονομικά; Στην δημόσια ασφάλεια; Στην εγκληματικότητα; Στην διαφθορά; Στην αξιοκρατία; Στην εργασία; Στα εθνικά θέματα; Στην αξιοποίηση του δημόσιου πλούτου; Στην πανεπιστημιακή έρευνα; Στον πολιτισμό; Που; Που!

Πραγματικά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι έχει να επιδείξει η Ελλάδα στα 37 αυτά χρόνια είναι κάποιες επιτυχίες στον αθλητισμό (συλλογικές, εθνικές και ατομικές) δυσανάλογες με το μέγεθος της χώρας και στη Eurovision! Αυτά φυσικά ουδεμία σχέση έχουν με ανάπτυξη πολιτισμού.Είναι αποκούμπι στην δυστυχία του λαού! 


΄Ενας να μου πει κάπου που πέτυχαν και θα πω οκ αξίζουν λίγο σεβασμό!

Αυτοί που κατάφεραν σε 37 χρόνια να μην πετύχουν τίποτα και πουθενά, αφήνοντας καμμένη γη δεν έχουν στοιχειώδη τσίπα να το βουλώσουν. Από που πηγάζει τόσο θράσος;

Η αλαζονεία τους αυτή και η ανύπαρκτη ταπεινότητα που πρέπει να επιδεικνύουν ως υπηρέτες του λαού (βουλευτές) είναι που οδήγησαν 440,000 ανθρώπους να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Γιατί την επόμενη φορά που θα πει ο Χ Πάγκαλος μαζί τα φάγαμε, ο Χ Jeffry είστε τεμπέληδες και ο Χ Σημίτης ευχαριστώ τους Αμερικάνους θα φύγουν καφέδες και με κλωτσιές θα βγουν από τα παράθυρα της Βουλής.

To πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οικονομικό, ούτε το μνημόνιο. Το πρόβλημα είναι πολιτικό και ηθικό. Κι αυτό ακριβώς θα καταλάβουν στις 17/6.

Κατάφεραν και έκαναν το 68% του λαού «να μην έχει τίποτα να χάσει» και το ρητό είναι σαφές. «Να φοβάσαι τους ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να χάσουν».

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΙΤΕ: Ηχείο φιλμ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΙΤΕ: Ηχείο φιλμ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ