2016-10-07 00:41:08
Φωτογραφία για Έλληνας δηλώνει ότι έχει απαχθεί και είναι όμηρος στην Υεμένη [video]
Έκκληση στην κυβέρνηση απευθύνει με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ένας 56χρονος Έλληνας που δηλώνει ότι έχει απαχθεί και βρίσκεται όμηρος στην Υεμένη, για δέκα ολόκληρους μήνες. Την υπόθεση διερευνούν το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και οι αρμόδιες Αρχές...

ενώ σχετική καταγγελία έχουν κάνει στην ΕΛ.ΑΣ. οι συγγενείς του υποστηρίζοντας ότι οι απαγωγείς δεν έχουν ζητήσει λύτρα από την οικογένειά του αλλά από τους εργοδότες του.

Ο 56χρονος τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν σε εταιρία με έδρα το Άντεν της Υεμένης και τα ίχνη του χάθηκαν το Δεκέμβριο του 2015, λίγα 24ωρα πριν αναχωρήσει για την Αθήνα.

Το βίντεο φέρεται να μαγνητοσκοπήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 και ο απαχθείς δηλώνει μιλώντας αγγλικά δηλώνει: «Επί δέκα μήνες κανείς δεν με έχει βοηθήσει. Παρακαλώ την ελληνική κυβέρνηση να με βοηθήσει. Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα».

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή» η οικογένεια του 56χρονου έχουν καταγγείλει το συμβάν και στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα, ενώ σύμφωνα με ορισμένες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν γίνει σε περιοχές της Υεμένης δίχως πάντως αποτέλεσμα.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ