2016-10-09 21:33:14
Φωτογραφία για «Ο Κ.Μητσοτάκης θα πάρει σίγουρα το τιμόνι της χώρας» λέει η Μ. Γιαννάκου
Την εκτίμηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να αναλάβει το τιμόνι της χώρας διατυπώνει η Μαριέττα Γιαννάκου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η πρώην υπουργός, και επί σειρά ετών βουλευτής και ευρωβουλευτής της ΝΔ, εμμέσως πλην σαφώς αφήνει ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας για τη ΝΔ, χωρίς ωστόσο να κάνει εκτίμηση για το χρόνο των εκλογών.

Σημειώνει επίσης ότι θα έχει και η ίδια ενεργό ρόλο ξανά στην πολιτική και τονίζει πως το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ είναι εφικτό και πως «τα ολίγα που υποσχέθηκε μπορεί να τα κάνει».

Για τις τηλεοπτικές άδειες η κα Γιαννάκου ανέφερε ότι το Σύνταγμα είναι καταλυτικό.

«Δεν μπορεί κανείς να δεχτεί ότι χωρίς τον ανάλογο ρόλο στο ΕΣΡ δόθηκαν οι άδειες των καναλιών. Φυσικά έπρεπε να υπάρξει τακτοποίηση του θέματος και να σταματήσει η προσωρινότητα των αδειών. Προς τον σκοπό αυτό έπρεπε να μην εμπλακεί άμεσα το κράτος και η κυβέρνηση, αλλά να λειτουργήσει το άρθρο 15 του Συντάγματος που προβλέπει την ευθύνη του ΕΣΡ».


Η κα Γιαννάκου αναφέρθηκε και στην περιπέτεια με την υγεία της όπου σημείωσε

«Σε όρους επιβίωσης, η σκέψη μου ήταν στην κόρη μου από τη στιγμή που συνήλθα όταν βρισκόμουν ήδη στην εντατική. Και βέβαια, είναι οι αντοχές του οργανισμού, τις οποίες δεν δημιουργεί κανείς μόνος του. Είμαι ευτυχής που τα κατάφερα. Ήταν μια σοβαρή περιπέτεια αλλά τώρα είμαι καλά.

«Τώρα, αν αναθεώρησα κάτι… Σε όρους καθημερινότητας έπαψα να καπνίζω. Σε όρους γενικότερα ζωής, δεν είχα λόγους να αναθεωρήσω, διότι πάντοτε είχα συγκεκριμένες απόψεις για τα πράγματα και δεν χρειαζόταν η ασθένεια για να με κάνει να αναθεωρήσω. Είχα, ήδη, όχι αναθεωρήσει, αλλά τοποθετηθεί έναντι πολλών ζητημάτων από πολύ νεαρή ηλικία».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ