2016-10-10 15:07:25
Φωτογραφία για Εγκαίνια του Γηπέδου «Field For Hope» στo Σπίτι της Ελπίδας με τη στήριξη της εταιρίας EY
Εγκαινιάστηκε σήμερα το γήπεδο πολλαπλών χρήσεων “Field for Hope” στο Σπίτι της Ελπίδας – “Home for Hope” – που  λειτουργεί ο Διεθνής Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center. Τα πάνω από 40 παιδιά που φιλοξενούνται στη Στέγη και λαμβάνουν υπηρεσίες στήριξης έχουν πλέον τη δυνατότητα να αθλούνται και να παίζουν σε ένα χώρο ευχάριστο και ειδικά διαμορφωμένο που να καλύπτει τις ανάγκες τους.

Το έργο αυτό μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα χάρη στην χρηματοδότηση της EY Κύπρου και της EY Διεθνώς.  Η EY απέδειξε για ακόμη μια φορά πως ένας από τους κύριους στόχους της είναι η έμπρακτη συνεισφορά στην Κυπριακή κοινωνία, ούσα μία εταιρεία με έντονη κοινωνική συνείδηση και δράση.

Στα εγκαίνια του γηπέδου παρευρέθηκαν ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ, κ. Γιάννης Γιαννάκη, όπως και εκπρόσωποι της Επιτρόπου Διοικήσεως και του Δήμου Λευκωσίας.  Από πλευράς της ΕΥ, παρόντες ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Σταύρος Παντζαρής, ο κ. Ανδρέας Αβρααμίδης, μέλος του ΔΣ και Υπεύθυνος Προσωπικού, καθώς και άλλα στελέχη της εταιρίας. Από τον Οργανισμό παρευρέθησαν ο Γενικός Διευθυντής κ. Joseph Varughese, και το μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου, κ. Αντώνης Στυλιανού.


Η Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τμήματος του Οργανισμού “Hope For Children” CRC Policy Center, κ. Άντρια Νεοκλέους, δήλωσε πως “το γήπεδο αυτό προσθέτει ένα ακόμα λιθαράκι στο όραμα του Οργανισμού, που δεν είναι άλλο από την ολιστική κάλυψη των αναγκών  των ασυνόδευτων ανήλικων”. Ο κ. Παντζαρής με τη σειρά του είπε ότι, “Η υλοποίηση αυτού του έργου, αποδεικνύει πως ακόμη και η πιο μικρή προσφορά μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας, οι οποίοι βιώνουν αντίξοες συνθήκες.  Στην ΕΥ, στοχεύουμε στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου μέσα από τις δικές μας ενέργειες και επιδιώκουμε να επιφέρουμε τη μεγαλύτερη θετική επίδραση στην κοινωνία μας”.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης και γνωστοί ποδοσφαιριστές Κυπριακών ομάδων. Ο Φάνος Καττελάρης εκπροσώπησε την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Gaoussou Fofana τη Δόξα Κατοκοπιάς, ενώ παράλληλα παρών ήταν ο πρώην παίχτης του ΑΠΟΕΛ Gustavo Manduca. Οι αθλητές έπαιξαν έναν φιλικό αγώνα με τα παιδιά που φιλοξενούνται στη Στέγη, στο νέο τους γήπεδο, υπέγραψαν μπάλες και μπλούζες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ