2016-10-11 19:13:07
Φωτογραφία για Δημιουργία Πολυδύναμου Διοικητικού Βιομηχανικού Κέντρου προωθεί το ΕΒΕ Πάφου
Το ΕΒΕ Πάφου, μέσα στα πλαίσια υποστήριξης του επιχειρηματικού και ειδικά του βιομηχανικού κόσμου της επαρχίας Πάφου, εξασφάλισε την παραχώρηση τεμαχίου στην Β’ Βιομηχανική Περιοχή Πάφου (Αγίας Βαρβάρας / Τίμης) για τη δημιουργία Πολυδύναμου Διοικητικού Βιομηχανικού Κέντρου,σύμφωνα με τον Πρόεδρό του Επιμελητηρίου Ανδρέα Δημητριάδη.

Σκοπός του Βιομηχανικού Κέντρου, είπε ο κ. Δημητριάδης, είναι να εξυπηρετήσει και να υποστηρίξει τον επιχειρηματικό κόσμο και ειδικά τις βιομηχανίες, καθώς και η αξιοποίηση διαφόρων σχεδίων και προγραμμάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη, προβλέπεται ότι το Κέντρο θα διαθέτει αίθουσες διαλέξεων/ κατάρτισης, ηλεκτρονικής σύνδεσης, έκθεση βιομηχανικών προϊόντων, εστιατόριο, βρεφοκομικό σταθμό και οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες και διευκολύνσεις κριθούν απαραίτητες για εξυπηρέτηση των αναγκών των βιομηχανιών.

Εξάλλου, είπε ο κ. Δημητριάδης, ένας από τους στρατηγικούς στόχους του Επιμελητηρίου είναι η προώθηση της υλοποίησης των μεγάλων αναπτύξεων και εμπλουτιστικών έργων του ιδιωτικού τομέα που θα συμβάλουν στη δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης, με πολλαπλασιαστικά οφέλη στη τοπική οικονομία και κοινωνία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ