2016-10-15 11:40:11
Φωτογραφία για Ο χαιρετισμός της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στο 1ο Thessaloniki Summit
Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, απηύθυνε χαιρετισμό στο 1ο Thessaloniki Summit, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος με θέμα την "Επιτάχυνση της Προόδου της Ελληνικής Οικονομίας", υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιου Παυλόπουλου.

Η Υφυπουργός στον χαιρετισμό* της αναφέρθηκε στο πολιτικό και οικονομικό όραμα για την ελληνική οικονομία και τόνισε τους όρους και της προϋποθέσεις για μια ουσιαστική ανάπτυξη της χώρας. Ανάμεσα σε άλλα τόνισε:

«Διαπνεόμαστε, κυρίες και κύριοι, και αυτό ισχύει για ολόκληρη την κυβέρνηση και όχι μόνο για το ΥΜΑΘ, από τις αρχές του πραγματικού φιλελευθερισμού, στο πεδίο της πολιτικής, αλλά και στο πεδίο της Οικονομίας. Αυτό που ζήσαμε μέχρι χθες στη χώρα μας, αυτό που κάποιοι επιζητούν να επιστρέψει δίνοντας του και ιδεολογικά μάλιστα πρόσημα, ήταν μόνο η επίκληση του φιλελευθερισμού και του υγιούς ανταγωνισμού, χωρίς όμως να το υποστηρίζουν στην πράξη.

Είναι η ισχυρή θέληση αυτής της κυβέρνησης, που μένει ακλόνητη παρά τον πόλεμο με χτυπήματα "κάτω από τη ζώνη", να δώσει στην Ελλάδα αυτό που πραγματικά επιθυμεί: την ευκαιρία για δίκαιη ανάπτυξη, για ισονομία και δικαιοσύνη, που θα επιτρέψει τους πραγματικά άριστους και ικανούς να δημιουργήσουν, και θα σταματήσει μια για πάντα την παντοδυναμία των ημετέρων».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ