2016-10-17 13:17:14
Φωτογραφία για Η Cameron Diaz μας λέει να φάμε φέτα για τέλειο κορμί! Δείτε γιατί
Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές star της γενιάς της με τέλειο κορμί γεμάτο γραμμώσεις, αν και 40άρα. Κι όμως, δεν θα το πιστέψεις, λατρεύει τη φέτα και τους υδατάνθρακες!

Πώς καταφέρνει και διατηρείται σε άψογη φόρμα ενώ υποκύπτει σε πειρασμούς όπως το τυρί και οι υδατάνθρακες;

Καταρχάς, πάντα τις Κυριακές βρίσκεται στην κουζίνα όχι για να φάει αλλά για να ετοιμάσει το φαγητό ολόκληρης της βδομάδας. Είναι η μέρα που δεν υπάρχει περίπτωση να βγει έξω με φίλους, ή να κάνει οτιδήποτε άλλο πέρα από την προετοιμασία των γευμάτων της.

«Είναι τόσο σημαντικό για μένα», δηλώνει η ίδια. «Είναι η ώρα που με προετοιμάζει για μια πετυχημένη βδομάδα, για να νιώθω καλά, για να ξέρω ότι φροντίζω τον εαυτό μου».

Έχει όμως μια αδυναμία: το τυρί. Για την ακρίβεια, όλα τα τυριά, από το τσένταρ και την παρμεζάνα μέχρι το μπρι και τη φέτα.

Δεν είναι όμως μόνο τα τυριά η αδυναμία της: λατρεύει και τους υδατάνθρακες. «Μου δίνουν ενέργεια για να κάνω όλα όσα αγαπώ» παραδέχεται η Cameron.

Και εάν υπάρχει ένα μόνο tip που θα σου έδινε για μια υγιεινή ζωή, αυτό είναι το εξής: Πίνε πολύ νερό!

«Κάθε βράδυ πριν πάω για ύπνο, γεμίζω ένα μεγάλο μπουκάλι με νερό και το βάζω στο κομοδίνο μου. Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί, μετά το πλύσιμο των δοντιών, είναι να το πιω».

Μήπως διψάει από το πολύ τυρί; Όπως και να έχει, κάνει το καλύτερο για τη διατροφή της και αυτό.. φαίνεται!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ