2016-10-22 05:56:06
Φωτογραφία για Λαμία: Συνελήφθη 63χρονος επιχειρηματίας που οδηγούσε όχημα των… Ρομά με κλεμμένα!
Μετά την σύλληψη του ελαφροχέρη προέδρου το απόγευμα της Τετάρτης σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας, ένα ακόμη παράδοξο περιστατικό ληστείας έρχεται στην επιφάνεια στην πόλη της Λαμίας.

Λαμιώτης επιχειρηματίας πέραν πάσης υποψίας είχε ανοίξει “κολεγιές” με Ρομά κάνοντας δουλειές με… παλιοσίδερα και ότι άλλο καθόταν! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamianow.gr σε μια από τις εξορμήσεις, που είχαν ενταθεί τον τελευταίο καιρό,  βρέθηκαν στην Οδό Φραντζή προκειμένου να “ξαλαφρώσουν” ένα συνεργείο και ένα “λαμαρινάδικο” μετά την κατάλληλη… έρευνα.

Μετά την “δουλειά” που έκαναν οι Ρομά, φορτώνοντας σε ένα δικό τους παλιό αγροτικό παλιοσίδερα και άλλα είδη από το συνεργείο βρέθηκαν στο λαμαρινάδικο “σηκώνοντας” μια Aργκόν Ηλεκτροκόλληση. Για κακή τους τύχη όμως έγιναν αντιληπτοί και άμεσα κλήθηκε η αστυνομία.

Λίγο παρακάτω από το συνεργείο και το λαμαρινάδικο, πάρκαραν το αγροτικό και πετούσαν την λεία τους μέσα σε ένα χωράφι, προκειμένου να την πάρουν αργότερα.


Βέβαια η ΕΛ.ΑΣ έφτασε άμεσα και δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το… έργο αφού οι αστυνομικοί από το ΑΤ Λαμίας τους έπιασαν στα πράσα. Οι Ρομά το έβαλαν στα πόδια ωστόσο ο 63χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα.

Εκεί που άπαντες έμειναν άφωνοι ήταν κατά την ταυτοποίηση αφού οδηγός του αγροτικού, που παρεμπιπτόντως άνηκε στους Ρομά, ήταν ο 63χρονος Λαμιώτης επιχειρηματίας!

Ο 63χρονος αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος. Φυσικά τα κλοπιμαία επεστράφησαν στους κατόχους…
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ