2016-10-26 08:52:42
Φωτογραφία για Ο καιρός σήμερα...
Το μικρό καλοκαιράκι συνεχίζεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, όμως από το βράδυ στα βόρεια έρχονται και πάλι βροχές.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:..

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το βράδυ.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία και από τα βόρεια θα αυξηθούν και από τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στα υπόλοιπα αρχικά γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασια: από 15 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.νεμοι: βόρειοι 5 με 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασια: από 18 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος και βαθμιαία από τα βόρεια αραιές νεφώσεις.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασια: από 19 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 με 7 μποφόρ εξασθενούνε.Θερμοκρασια: από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 16 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 27-10-2016

Καιρός: στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές κυρίως στα δυτικά.Ανεμοι: στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαίαΤοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 καιΣτο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: σε πτώση από βορρά προς νότο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ