2016-11-01 12:04:26
Φωτογραφία για ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ! Οι ακολασίες ενός πιλότου - ΧΑΜΟΣ με τις άσεμνες φωτογραφίες του
Μετά τη δημοσιοποίηση των προκλητικών φωτογραφιών, η British Airways έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Colin Glover και ερευνά την υπόθεση Ο έμπειρος πιλότος αρνείται ότι στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο ίδιος, με την αεροπορική εταιρεία να επισημαίνει ότι είναι πολύ επικίνδυνο να κάνει κάτι τέτοιο ένας πιλότος εν ώρα πτήσης.

Στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου ο πιλότος φαίνεται να εκτελεί μια σεξουαλική πράξη στο πιλοτήριο επιβατικού αεροπλάνου της British Airways. Ο Colin Glover έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά τις φωτογραφίες του να φορά γυναικείες κάλτσες και να έχει τα πόδια του στα χειριστήρια του αεροπλάνου. Φαίνεται ακόμα ένα περιοδικό πορνό να βρίσκεται στο πιλοτήριο.

Πιστεύεται ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε δύο διαφορετικές πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και ότι τραβήχτηκαν νύχτα. Ο 51χρονος Colin Glover, που γεννήθηκε στο Windsor και ζει στο Δουβλίνο, αρνείται ότι είναι ο ίδιος στις φωτογραφίες, αλλά έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα όσο η British Airways διενεργεί έρευνα.


Ο πατέρας ενός παιδιού εργάζεται στην αεροπορική εταιρεία τα τελευταία 26 χρόνια και σε περίπτωση που κριθεί ένοχος μπορεί να του απαγορευτεί οριστικά να πετά. Τουλάχιστον μία από τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει τραβηχτεί σε Boeing 777 που έχει χωρητικότητα έως και 396 επιβάτες. "Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο αν το αεροπλάνο είναι στα μέσα της πτήσης. Εάν ταξιδεύετε, μπορείτε να πέσετε σε σοβαρές αναταράξεις", τόνισε ο ειδικός Chris Yates στη The Sun.

Ανέφερε ακόμα ότι είναι απίθανο να έχουν τραβηχτεί σε προσομοιωτή λόγω του φωτισμού που φαίνεται στις φωτογραφίες. "Παίρνουμε το θέμα πολύ σοβαρά και το ερευνούμε", τόνισε εκπρόσωπος της British Airways.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ