2016-11-06 21:07:07
Φωτογραφία για 30 δεξιότητες που πρέπει να κατέχει ένας άντρας σήμερα
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που οφείλει να έχει όπως και δήποτε ένας άντρας εν έτει 2016 για να θεωρείται «επιτυχημένος»; Στοιχηματίζουμε ότι κάποιοι θα κάνουν λόγο για τη δυνατότητά του να βγάζει «καλά» λεφτά και να είναι οικονομικά ανεξάρτητος, κάποιοι άλλοι θα εστιάσουν στην καλή φυσική κατάσταση και την τέλεια «κορμοστασιά» του ενώ κάποιοι τρίτοι είναι πιθανό να αναφερθούν στο να «μεγαλώνει σωστά τα παιδιά του».

Μολονότι όλα αυτά που μόλις διάβασες δεν είναι λάθος, εντούτοις περιγράφουν μόνο ένα μέρος της αλήθειας. Βλέπεις, στην πραγματικότητα, ένα «επιτυχημένο» αρσενικό, εκτός από όλα τα παραπάνω, κρίνεται και στις λεπτομέρειες. Στις μικρές εκείνες δεξιότητες, αν προτιμάς, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα, τόσο στη δική σου, όσο και σε εκείνη των γύρω σου. Ιδού λοιπόν τι πρέπει να γνωρίζεις σήμερα, αν θέλεις να ξεχωρίσεις από το «σωρό»:

.Να αλλάξεις μια λάμπα σε κάποιο φωτιστικό. Ή κάποια ασφάλεια στον «πίνακα» του σπιτιού σου.


.Να δένεις τη γραβάτα σου σωστά. Χωρίς να χρειαστεί να καταφύγεις σε κάποιο σχετικό βίντεο στο YouTube, να σημειωθεί.

.Να κάνεις μασάζ. Σε εκείνη.

.Να απαντάς πειστικά στην πιο ύπουλη όσο κι επικίνδυνη ερώτηση που μπορεί να σου κάνει ένα θηλυκό.

.Να απαντάς πειστικά στην δεύτερη πιο ύπουλη όσο και επικίνδυνη ερώτηση που μπορεί να σου κάνει ποτέ ένα θηλυκό: «Μήπως (αυτό το παντελόνι / φούστα κοκ) με παχαίνει / μου κάνει κ#λο;»

.Να ψήνεις στη θράκα. Χωρίς να ρισκάρεις να καείς ζωντανός ή να βάλεις φωτιά στο σπίτι σου, να σημειωθεί.

.Να κάνεις squats, άρσεις θανάτου και πιέσεις στον πάγκο σωστά και με ασφάλεια, χωρίς να «τζογάρεις» με την σωματική σου ακεραιότητα. Κανένας δε θα σε πει «μάγκα» αν του πεις ότι τραυματίστηκες κάνοντας λάθος κάποια από αυτές τις ασκήσεις στο γυμναστήριο. Μ@λ@κ@ μπορεί...

.Να βγάλεις έναν αξιοπρεπή λόγο.

.Να ακονίσεις ένα μαχαίρι.

.Να συναρμολογήσεις ένα έπιπλο.

.Να χορεύεις. Τουλάχιστον, καλύτερα από τον πατέρα σου.

.Να ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς σε ένα gay club (αν είσαι straight, φυσικά). Αποφεύγοντας τα χοντροκομμένα αστεία του στυλ «εδώ μέσα πάμε μόνο τοίχο-τοίχο», να σημειωθεί.

.Να στρώνεις το κρεβάτι σου. Αλλά και το δικό της, το πρωί της επομένης, αν περάσεις το βράδυ σπίτι της.

.Να ράβεις ένα κουμπί. Μέχρι πότε θα εξαρτάσαι για κάτι τόσο απλό από τη μάνα σου;

> Να ανοίγεις ένα μπουκάλι μπύρας χωρίς ανοιχτήρι, χρησιμοποιώντας έναν αναπτήρα, κλειδί, την αγκράφα της ζώνης σου ή, τέλος πάντων, ό,τι βρίσκεται εύκαιρο.

.Να ζητάς από ένα θηλυκό που σε «ψήνει» να βγείτε για ποτό/φαγητό «και ό,τι ήθελε, προκύψει» αποφεύγοντας τις γνωστές, χιλιοειπωμένες, κλισεδιάρικες εκφράσεις.

.Να αποφεύγεις έναν καβγά χωρίς να κινδυνεύεις να σε χαρακτηρίσουν «κότα». Ή, αν αυτό είναι αδύνατο λόγω συνθηκών, να μπορείς να θέτεις εκτός μάχης τον αντίπαλό σου με ένα ή το πολύ δύο κτυπήματα.

.Να σιδερώνεις ένα πουκάμισο. Χωρίς τσακίσεις και ζάρες.

.Να παρασκευάζεις τουλάχιστον ένα κοκτέιλ σαν επαγγελματίας.

.Να βάψεις ένα δωμάτιο χωρίς να κάνεις μπάνιο στη μπογιά.

.Να ζητάς αύξηση. Και να την παίρνεις.

.Να αλλάζεις πάνα σε ένα μωρό.

.Να γυαλίζεις τα παπούτσια σου. Θα χρειαστείς βερνίκι, μια βούρτσα κι ένα κομμάτι από κάποιο μαλακό ύφασμα. Και πολλή υπομονή.

.Να κάνεις τεχνητή αναπνοή. Αλλά και να δίνεις το φιλί της ζωής.

.Να γνωρίζεις τις ακριβείς διαστάσεις του σώματός σου, συμπεριλαμβανομένων της περιφέρειας στήθους, της μέσης σου αλλά κι εκείνη των μηρών σου.

.Να λες όχι όπου και όποτε χρειάζεται.

.Να φτιάχνεις τη βαλίτσα σου.

 .Να θυμάσαι τις σημαντικές ημερομηνίες: Γενέθλια, ονομαστικές εορτές, επέτειο γνωριμίας ή γάμου. Θα σε γλιτώσει από πολλή γκρίνια.

.Να διαβάζεις σωστά τη γλώσσα του σώματός της. Αλλά και να ερμηνεύεις σωστά αυτά που σου λέει. Ενδεικτικά, όταν την ρωτάς τι έχει και σου λέει «τίποτα», βρίσκεται ένα μόλις βήμα προτού να σε «κεράσει» ένα περιποιημένο «μπουκέτο». Και, όχι, δεν μιλάμε για λουλούδια. Και μιας και η κουβέντα ήρθε στα λουλούδια...

.Να ξέρεις τα σωστά λουλούδια για κάθε περίσταση. Φερ' ειπείν, τα γαρύφαλλα είναι κατάλληλα μόνο για τα νεκροταφεία. Ή για τα μπουζούκια...
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ