2016-11-10 23:35:23
Φωτογραφία για Ο Παναθηναϊκός πήγε στη κόλαση και γύρισε
Ο Παναθηναϊκός, που έχει κάνει τα θρίλερ ειδικότητα του, έπαιξε με τη φωτιά εξαιτίας του απίστευτα κακού τέταρτου δεκαλέπτου, όπου απώλεσε διψήφια διαφορά και η Μακάμπι έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, ωστόσο στο έξτρα πεντάλεπτο ο Σίνγκλετον ολοκλήρωσε μια επική εμφάνιση (26π.) κι έδωσε τη νίκη με 83-75 στην ομάδα του σε ένα συγκλονιστικό ματς! Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλευόμενος τα λάθη της Μακάμπι, επέβαλλε τον ρυθμό του και έλεγχε το παιχνίδι. Με τον Κρις Σίνγκλετον να παίρνει τα ηνία στην επίθεση του Παναθηναϊκού, στο 25’ το σκορ ήταν 46-30. Η ομάδα του «λαού» έμοιαζε ανήμπορη να αντιδράσει, οι «πράσινοι» βρήκαν ευκαιρίες να προσφέρουν θέαμα με την Μακάμπι να μειώνει στο 30’ σε 52-43.

Στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με ένα σερί επτά πόντων, στο 32’ μείωσαν σε 52-50, βάζοντας «φωτιά» στο ΟΑΚΑ. Με καλάθι του Φώτση και δύο σημαντικά τρίποντα του Μποχωρίδη, ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα με 60-52 στο 33’ και τα δεδομένα φάνηκαν να αλλάζουν, αλλά η Μακάμπι είχε άλλη… άποψη και στο 36’ μείωσε εκ νέου σε 64-63 ενώ στο επόμενο λεπτό πέρασε μπροστά με 64-65! Ο Παναθηναϊκός φαινόταν να έχει χάσει την συγκέντρωσή του και δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα στο καλάθι
. Στα 45’’ για το τέλος με 1/2 βολές του Σίνγκλετον, οι «πράσινοι» μείωσαν σε 65-67 ενώ με δύσκολο καλάθι του Γκιστ, ισοφάρισαν σε 67-67! Ο Καλάθης αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση! Στο επιπλέον πεντάλεπτο, ο Παναθηναϊκός φάνηκε να βρίσκει την ψυχραιμία και την ευστοχία του και με τρίποντα των Γκιστ και Νίκολς, στο 42΄προηγήθηκε με 77-69 και οι «πράσινοι» πήραν και πάλι τα… πάνω τους! Πιέζοντας στην άμυνα και με πόντους στον αιφνιδιασμό, ο Παναθηναϊκός έφτασε τελικά στη νίκη με 83-75.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ