2016-11-19 00:05:25
Φωτογραφία για “Lifting” στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών
Ιοκάστη Αλειφεροπούλου - Virus

Τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Παθολογικής πτέρυγας (5Β και 4Δ), το νέο χώρο υποδοχής ασθενοφόρων στην είσοδο του ΤΕΠ και το πρόσφατα αποκτηθέντα αξονικό τομογράφο τεχνολογίας αιχμής στο Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΑΑ), εγκαινίασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

“Η αναβάθμιση των υποδομών υγείας είναι πάντα μια θετική εξέλιξη, πόσο μάλλον σήμερα σε ένα περιβάλλον με πολλαπλά προβλήματα και ανάγκες”τόνισε ο κος Βίτσας, σημειώνοντας ότι με τις προαναφερόμενες παρεμβάσεις δημιουργείται ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών που σέβεται τις ανάγκες των ασθενών και την εργασία του προσωπικού. Το γεγονός αυτό αποτελεί απόδειξη ότι “παρά την κρίση συνεχίζονται να καταβάλλονται προσπάθειες για σημαντικές βελτιώσεις στις υπάρχουσες δομές” συμπλήρωσε.

Ευχαρίστησε, τέλος, το Λιμενικό Σώμα για την παραχώρηση ενός ασθενοφόρου οχήματος τελευταίας τεχνολογίας και μίας (1) οδοντιατρικής έδρας για κάλυψη αναγκών του Ναυτικού Νοσοκομείου.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ