2016-11-20 19:33:12
Φωτογραφία για Μάθαμε επιτέλους τι πιστεύει η Anna Wintour για το ''Ο Διάβολος Φοράει Prada''
H Anna Wintour έχει και μία αστεία πλευρά που δεν περίμενες Μπορεί η Anna Wintour να είναι πάντα πολύ σοβαρή αλλά μην γελιέσαι: η artistic director της Conde Nast είναι αρκετά αστεία, όπως απέδειξε για μία ακόμη φορά στα φετινά Women of The Year Awards του περιοδικού Glamour.

Όπως αναφέρει το The Cut, ενώ παρουσίαζε την βραβευμένη Miuccia Prada, η Wintour αναφέρθηκε στην επιτυχημένη ταινία που έδωσε φοβερή προσοχή και στις δύο γυναίκες. "Για λίγο, φαινόταν σαν η σύνδεση να ήταν το μόνο κολακευτικό πράγμα για την επιχείρηση," είπε η Wintour για το βιβλίο που έγινε ταινία με την Anne Hathaway,  The Devil Wears Prada. "Η Miuccia και 'γω δεν το 'χαμε συζητήσει ποτέ. Τελικά, σε ένα από τα γεύματά μας, έσκυψε στο τραπέζι και είπε, 'Anna, αυτό το βιβλίο, είναι καλό και για τις δυο μας.' Και μετά δεν το ξανασυζητήσαμε ποτέ."

Βέβαια, δεν μπορούμε να υποθέσουμε πως η Vogue έχει δει την συγκεκριμένη ταινία ολόκληρη (ή έστω πως της άρεσε). Ωστόσο, μπορούμε να συμφωνήσουμε πως το Devil Wears Prada άφησε τεράστιο σημάδι στο χώρο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ