2016-11-21 18:48:10
Φωτογραφία για Γρηγόρης Αρναούτογλου: Χώρισε; Οι φήμες για ακύρωση του συμφώνου συμβίωσης
Τίτλους τέλους στην σχέση του με την Κατερίνα Κόκλα φέρεται να έβαλε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς δημοσίευμα κάνει λόγο για ακύρωση του συμφώνου συμβίωσης που έχουν υπογράψει.

Φήμες για κρίση στην σχέση του παρουσιαστή με την σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Αναστάσιου, είχαν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, καθώς έκαναν χωριστές διακοπές, ωστόσο, ο Γρηγόρης τις διέψευσε με δηλώσεις του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Freddo», κρίση όντως υπήρξε εκείνη την περίοδο, αλλά ο Γρηγόρης με την Κατερίνα, για χάρη και του γιου τους, αποφάσισαν να προσπαθήσουν ξανά και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους. Ωστόσο, οι προσπάθειες δεν καρποφόρησαν, με αποτέλεσμα, τον περασμένο μήνα, αποφάσισαν από κοινού να ρίξουν αυλαία στην σχέση τους.

Κατά το δημοσίευμα, ο μικρός Αναστάσης είναι προτεραιότητα και για τους δύο, ενώ αμφότεροι έχουν επιλέξει να μην δίνουν τροφή για σχόλια, κρατώντας τον χωρισμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και έχουν κάνει solo εμφανίσεις.

Θυμίζουμε πως η γνωριμία του Γρηγόρη και της Κατερίνας έγινε το 2011, στην γενέτειρά της, την Νάξο, όπου εκείνος είχε πάει για γύρισμα. Δύο χρόνια αργότερα, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, ενώ ο παρουσιαστής, κατά την διάρκεια της εκπομπής του «Τα Καρντάσιανς», αποκάλυψε on air πως υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ