2016-11-24 16:13:16
Φωτογραφία για Ζωή Λάσκαρη: Δεν θα πιστεύετε τι έλεγε όταν έβλεπε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και δεν τον γνώριζε
Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η Ζωή Λάσκαρη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι μαζί εδώ και 40 χρόνια και παραμένουν ιδιαίτερα αγαπημένη.

Η επιτυχημένη ηθοποιός στην τελευταία της συνέντευξη αποκάλυψε πώς παντρεύτηκε το σύζυγό της. «Για μένα είναι μοναδικός. Εγώ δεν ήμουν ποτέ με πολύ ωραίους. Τον λατρεύω παρόλο που με εκνευρίζει αφάνταστα ώρες-ώρες. Είναι αφηρημένος, είναι άμπλα ούμπλας, το μαλλί αφάνα, ξέρει τα πάντα και όσα ξέρει μπορεί να μη με αφορούν. Αλλά εγώ κοιτάζω την ψυχή του κι αυτή η ψυχή που έχει αν και παρεξηγημένος είναι μοναδική», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα εξήγησε πως δεν είναι τα πάντα ρόδινα σε έναν γάμο. Οι κρίσεις είναι πραγματικότητα, με τη Ζωή Λάσκαρη να αναφέρει πως πολλές φορές έχει «πέσει στα Τάρταρα», όμως ποτέ δεν ακούστηκε η λέξη «χωρίζουμε».

Σε ότι αφορά την επιλογή του συζύγου της, η ηθοποιός που υπήρξε από τα μεγαλύτερα sex symbols, αποκαλύπτει στο περιοδικό You: «Παντρεύτηκα έναν άνθρωπο που τον έβλεπα όταν περνούσε έξω από το μαγαζί μου, με τα μαλλιά όρθια και έλεγα “ποιος είναι αυτός που είναι βγαλμένος από ταινία τρόμου;”. Μετά είχα μία υπόθεση με κάποιους Γερμανούς που αθέτησαν το λόγο τους και μου είπε η φίλη μου η Καρλότα σε αυτόν θα πας».


Στη συνέχεια ανέφερε πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος την γοήτευσε ιδιαίτερα. «Είχε τον τρόπο του ο Αλέξανδρος και επίσης ένα άλλο πολύ σημαντικό ήταν ότι δεν έδειξε ποτέ ότι με ζηλεύει», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ